Kennisplatform voor noord holland

ProfLancer vergroot arbeidsmobiliteit

Geplaatst op 14 augustus 2023
Steeds meer Nederlanders gaan weer naar kantoor

De hoogtij van ZZP in de MBO-beroepen lijkt voorbij in de kinderopvang. Als expert van de flexibele schil beweegt de directie van familiebedrijf Bring at Work, Britt Kreeft en Ingrid van der Oord, mee met de veranderende arbeidsmarkt. “Wij komen met een nieuwe arbeidsvorm: ProfLancer, geregistreerd trademark. Ons doel is hiermee (voormalig) ZZP’ers te enthousiasmeren terug te keren naar de arbeidsmarkt. De voordelen van de ProfLancer hebben grote impact: afname van het personeelstekort in jouw organisatie, de ProfLancer werkt volgens de NBBU-cao en een toename van arbeidsmobiliteit. Je krijgt met ProfLancer een structurele oplossing voor jouw arbeidsmarktvraagstuk.”

Martijn, een van de ProfLancers aan het woord: “Als ProfLancer geniet ik de vrijheid van de ZZP’er én heb ik de zekerheid van een vaste baan, doordat ik in dienst ben bij Bring at Work. Ik voel me zowel financieel als inhoudelijk gewaardeerd. Lekker ook die twintig doorbetaalde vakantiedagen. Geld verdienen, terwijl ik vrij ben. Het is lang geleden dat ik dat heb meegemaakt.”

De ProfLancer is de volgende, logische, stap in ZZP-schap. Er wordt onder andere financieel goed voor ProfLancers gezorgd, terwijl ze zelfstandig kunnen kiezen wanneer, waar en hoeveel ze werken.

Bring at Work
Dit familiebedrijf is dé betrokken bemiddelaar in werk. Ze vinden en verbinden al jarenlang met succes gekwalificeerd talent. Het is de onderscheidende persoonlijke aanpak die zorgt voor een snelle match die werkt voor zowel kandidaat als organisatie.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: