Kennisplatform voor noord holland

Publitas slaat handen ineen met WePublish / Folders.nl

Geplaatst op 19 december 2022
Publitas slaat handen ineen met WePublish / Folders.nl

De twee leidende Nederlandse online publicatie platformen Publitas en WePublish / Folders.nl slaan de handen ineen. Beide partijen hebben een rijke ervaring met het digitaliseren van publicaties. Hun aanvullende expertises op het gebied van Discovery Commerce en data brengen een schat aan mogelijkheden voor klanten, zowel in Nederland als internationaal.

Door de jarenlange ervaring van zowel Publitas als WePublish kunnen de bedrijven hun klanten nog beter bedienen bij het inspireren en converteren van miljoenen consumenten.

Zo kunnen de expertises van Publitas rondom Discovery Commerce (het inspireren van consumenten d.m.v. product- en merkontdekking) een boost geven aan de klanten van WePublish. En kunnen de klanten van Publitas baat hebben bij de data gedreven werkwijze die WePublish zich de laatste jaren eigen heeft gemaakt.

Klanten van Publitas en WePublish / Folders.nl kunnen nu nog meer waarde halen uit hun online publicaties (folders, brochures en magazines) en consumenten nog beter helpen met het ontdekken van producten en promoties.

Door het Discovery Commerce kanaal nog beter te kunnen benutten is het mogelijk om substantiële besparingen te doen op print en ook op deze manier bij te dragen aan duurzaamheidsdoelstellingen.

“We zijn enorm enthousiast over de mogelijkheden”, aldus Guillermo Sanchez, CEO van Publitas. “Samen met WePublish / Folders.nl staan we sterker en zijn we meer agile in het bouwen en leveren van sterke data gedreven oplossingen die waarde creëren voor onze huidige klanten. Dit biedt ook de mogelijkheid om onze in Nederland opgebouwde gezamenlijke expertise wereldwijd verder te delen.”

“WePublish ziet de samenwerking met Publitas als een mogelijkheid om alle expertise en data gedreven diensten ook op internationale schaal uit te kunnen voeren” Aldus Nick Steggink, Commercieel Directeur van WePublish.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: