Kennisplatform voor noord holland

Raketten bouwen bij HORNBACH Duiven tijdens Kinderwerkplaats

Geplaatst op 14 juni 2022
Raketten bouwen bij HORNBACH Duiven tijdens Kinderwerkplaats

De Kinderwerkplaats van HORNBACH Duiven staat op zaterdag 18 juni geheel in het teken van Lightyear; de nieuwe bioscoop-hit van Disney & Pixar. Jonge doe-het-zelvers kunnen zelf hun raket van de toekomst in elkaar klussen zoals die van superheld Buzz Lightyear. Precies op tijd om hem op Vaderdag samen met klusheld papa te kunnen lanceren.

“Tijdens de Kinderwerkplaats kunnen kinderen met alle fantasie die ze in zich hebben hun eigen raket van de toekomst bouwen”, zegt vestigingsmanager Peter Vuijk. “Onze medewerkers zijn de hele dag aanwezig om ze daarbij te helpen. We hebben het grootste doe-het-zelf assortiment in huis, dus er is klusmateriaal in overvloed. Iedereen mag z’n eigen raketproject mee naar huis nemen om het met trots te laten zien aan familie, vriendjes en vriendinnetjes.”

Hulp en materiaal in overvloed

De Kinderwerkplaats opent de deuren op zaterdag 18 juni van 10.00 tot 16.00 uur en is geschikt voor kinderen tussen vier en tien jaar oud. Deelname aan de Kinderwerkplaats is gratis en inschrijven vooraf is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website:  www.hornbach.nl/kinderwerkplaats.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: