Kennisplatform voor noord holland

Remco Vlemmix (ex-Partner McKinsey & Company) van start als COO bij Staffyou 

Geplaatst op 14 juli 2023
Remco Vlemmix (ex-Partner McKinsey & Company) van start als COO bij Staffyou 

Staffyou, een Nederlands data-gedreven online bemiddelingsplatform tussen werkgevers en -nemers, heeft Remco Vlemmix aangesteld als Chief Operating Officer (COO). Hiermee haalt het bedrijf ruim 26 jaar aan expertise in operations en digitale transformaties en bedrijfsstrategieën in huis.

Na het behalen van een Master in Industrial Engineering aan de Technische Universiteit Eindhoven, startte Vlemmix zijn carrière in 1997 als Europe Customer Logistics Manager bij Procter & Gamble. In maart 2003 maakte hij de overstap naar McKinsey & Company waar hij gedurende 16 jaar meer dan 100 bedrijven over de gehele wereld ondersteunde in onder andere hun strategie, het verbeteren van hun operatie alsmede het digitaliseren van hun bedrijfsprocessen. De afgelopen drie jaar was Vlemmix werkzaam als COO bij een van de snelst groeiende Nederlandse scale-ups op het gebied van Know Your Customer (KYC) software, Fourthline, waar hij onder meer heeft bijgedragen aan de opschaling van het bedrijf en het team, als aan de standaardisatie en professionalisering van de bedrijfsprocessen.

In juni 2023 is Vlemmix aangesteld als COO van Staffyou, een Nederlands bedrijf dat een digitaal, data-gedreven staffing platform en bijbehorende servies biedt. In deze functie zal Vlemmix samen met CEO Pavle Beslic als directie sturing geven aan het bedrijf om de groeiambities te realiseren. De focus voor de komende jaren ligt op vergroten van de sales, het optimaliseren van de technologie en het versterken van de interne- en externe operations en het team. Daarmee maakt het bedrijf zich klaar voor groei en verdere internationale expansie. Om deze doelen te realiseren wordt op korte termijn een nieuwe financieringsronde gestart. 

“Ik geloof enorm in de markt en het product van Staffyou, zeker gezien de huidige, blijvende krapte op de arbeidsmarkt. Met het online bemiddelingsplatform bieden we écht een oplossing voor zowel bedrijven als werknemers die op zoek zijn naar een nieuwe klus. Op data-gedreven wijze bieden wij bedrijven beschikbaarheid van personeel en flexibiliteit, en voor de ‘staffers’ staat het gebruik van Staffyou gelijk aan mooie ervaringen, gemak in het vinden van een passende baan en ook niet onbelangrijk: snelle uitbetaling. Hiermee brengen we staffing voor tijdelijke werk naar de ‘digital age’”, aldus Vlemmix.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: