Kennisplatform voor noord holland

Riverdam versterkt snelgroeiend IT Managed Services Provider Platform met Altios Cloud Experts

Geplaatst op 30 mei 2024
Riverdam versterkt snelgroeiend IT Managed Services Provider Platform met Altios Cloud Experts

Investeringsmaatschappij Riverdam versterkt het snelgroeiende IT Managed Services Provider Platform met een meerderheidsbelang in Altios Cloud Experts uit Apeldoorn. Altios Cloud Experts is sinds 2015 een gespecialiseerde IT- en Telecom managed services provider en implementeert en beheert cloud ICT-oplossingen voor diverse organisaties in met name Midden- en Oost-Nederland. Met het belang verstevigt Riverdam het buy & build initiatief van regionaal opererende IT managed services providers.

Groei van regionaal opererende IT Managed Service Providers

De IT-branche behoort tot de snelst groeiende branches in Nederland, en is daarnaast een belangrijke facilitator van de digitalisering in andere sectoren. Riverdam heeft daarop ingespeeld en heeft in de afgelopen drie jaar flink geïnvesteerd in de acquisitie van regionaal opererende IT Managed Services Providers. Met de overname van Altios Cloud Experts heeft Riverdam op dit moment een snelgroeiend platform van regionaal opererende IT Managed Services Providers gecreëerd, verspreid over vier locaties in Nederland: Emma Solutions ICT in Den Bosch, Office IT in Sneek, Xaris ICT in Wognum en Altios Cloud Experts in Apeldoorn.

De cloud ICT-oplossingen van de IT Managed Services Providers zorgen ervoor dat werknemers van MKB-bedrijven en non-profit organisaties overal veilig en onbezorgd kunnen werken. “De Nederlandse IT-markt is de derde ‘Mainport’ van Nederland en wij voorzien de komende jaren een verdere groeiversnelling door de verdere digitale transformatie als onderliggende driver” stelt medeoprichter Derk van Wingerden van investeringsmaatschappij Riverdam.

Schaalvergroting vraagt om andere aanpak

De markt en organisatie van Altios Cloud Experts groeit en ontwikkelt zich steeds verder. “Onze snelle groei vraagt om een nieuwe aanpak. Het is daarom het juiste moment voor Altios Cloud Experts om aan te sluiten bij het buy & build initiatief van investeringsmaatschappij Riverdam. Bij Riverdam staan relaties en persoonlijk contact op de eerste plaats, wat deze samenwerking tot de perfecte match met Altios maakt. Met deze belangrijke stap zetten we de Altios koers nog verder door, bundelen we onze krachten, vergroten we de mogelijkheden om onze relaties nog beter te voorzien van de beste service én ontstaan er mooie groeimogelijkheden voor de medewerkers.” aldus oprichter Gerard Mulder van Altios Cloud Experts.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: