Kennisplatform voor noord holland

SALTO Systems onthult de volledig vernieuwde website

Geplaatst op 18 juni 2021
SALTO Systems onthult de volledig vernieuwde website

De lancering van de vorige website van SALTO Systems is alweer flink wat jaar geleden en deze was dan ook wel aan vervanging toe. Daarom zijn ze enorm trots op de volledig vernieuwde website van SALTO.

Om de bezoekers de beste ervaring te bieden op de nieuwe website hebben ze deze een helder en modern design gegeven, is de menustructuur enorm verbeterd en hebben ze de informatieve inhoud gebaseerd op de wensen en eisen van (potentiële) klanten.

“We zijn zeer verheugd om de nieuwe SALTO website te lanceren en zijn ervan overtuigd dat deze in lijn is met onze duurzame bedrijfsvisie welke past bij dé producent van toegangscontrole die telkens weer baanbrekende elektronische en intelligente toegangscontrole-oplossingen ontwikkelt voor elke toepassing over de hele wereld,” zegt Borja Ganzarain, Brand, Content en Marketing bij SALTO Systems. “We hebben hard gewerkt om onze website een upgrade te geven. Ons doel met deze nieuwe website is om onze bezoekers, klanten, partners en eindgebruikers een nieuw plek te bieden waar het doel en de oplossingen van SALTO duidelijker zijn dan ooit. Op deze handige en functionele website zullen zij de informatie vinden welke nodig is om een weloverwogen beslissing te nemen voor intelligente toegangscontrole.”

Uitgebreide informatie

De website biedt op een eenvoudige en toegankelijke manier alle informatie voor potentiële klanten, bedrijven en technologiepartners zodat zij een goed beeld krijgen van de toegangscontrole-oplossingen van SALTO. Daarnaast biedt het gepersonaliseerde en interessante content over het cloud-based toegangscontrolesysteem SALTO KS en het toonaangevende server-based toegangscontrolesysteem SALTO Space. De nieuwe website biedt een helder en modern design waarbij de content regelmatig zal worden bijgewerkt met nieuwsitems, blog-artikelen, business cases, nieuwe producten en meer. Het nieuwe design biedt gedetailleerde productinformatie over de elektronische producten die SALTO ontwikkelt en produceert. Daarnaast bevat de nieuwe website uitgebreide informatie over de diverse technologieplatformen waarmee eindgebruikers de meest geavanceerde, veilige en intelligente toegangsoplossing zonder fysieke sleutel leren kennen.

Oplossingen

Een uitgebreid gedeelte van de website biedt op maat gemaakte oplossingen voor de verschillende sectoren waarin het bedrijf expertise heeft opgebouwd met referenties van wereldklasse: Commerciële bedrijven, openbare voorzieningen en industrie, residentiële en coliving omgevingen, onderwijs, gezondheidszorg, hospitality, coworking en retail. SALTO heeft elektronische hardware en software oplossingen die perfect samenwerken. Deze schaalbare en flexibele oplossingen zijn van toepassing op elke sector en bieden de gewenste veiligheid, betrouwbaarheid, gebruikerservaring en eenvoudige beheer.

MyLock

De populaire SALTO MyLock-configurator is ook te vinden op de nieuwe website, zodat bestekschrijvers, architecten, partners en eindgebruikers allemaal de draadloze elektronische deursloten van SALTO kunnen configureren en deze op verschillende type deuren kunnen visualiseren. MyLock-gebruikers kunnen de gewenste type hardware van SALTO naar wens personaliseren door te kiezen uit verschillende kleuren, afwerkingen, deurkrukken en functies. Tevens is het mogelijk om de technische specificaties van de geselecteerde configuraties te downloaden.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: