Kennisplatform voor noord holland

Samenwerking MultiTankcard en LuxorLease voor uitgebreide mobiliteitsoplossingen

Geplaatst op 11 juli 2023
Samenwerking MultiTankcard en LuxorLease voor uitgebreide mobiliteitsoplossingen

MultiTankcard, toonaangevende aanbieder van mobiliteitspassen, heeft onlangs een samenwerkingsovereenkomst gesloten met LuxorLease, een nieuwe en onafhankelijke leasemaatschappij. De meerjarige overeenkomst stelt beide partijen in staat om mobiliteitsdiensten van topkwaliteit aan te bieden. 

LuxorLease, opgericht in 2017 en gevestigd in Vlaardingen, biedt een breed scala aan leasevormen voor alle merken en types, inclusief shortlease, speciale lease voor directeur-grootaandeelhouders, classic car lease en verhuur. 

Als volledig onafhankelijke leasemaatschappij is LuxorLease in staat om objectief advies te geven over de meest efficiënte inrichting van zakelijke mobiliteitsbehoeften. “Wij kunnen onafhankelijk opereren zonder gebonden te zijn aan specifieke merken of dealers”, aldus Martin den Heijer, directeur en aandeelhouder van LuxorLease. 

Mobiliteitsbehoefte van bedrijven

LuxorLease werkt samen met MultiTankcard, de grootste aanbieder van mobiliteitspassen in Nederland, om hun klanten een uitgebreid scala aan mogelijkheden te kunnen bieden. “De mobiliteitsbehoefte van bedrijven is tegenwoordig zeer divers, daarom zochten we een partner die ons op alle vlakken kon ondersteunen. MultiTankcard is een ervaren partij die precies de juiste mogelijkheden biedt”, voegde Martin eraan toe. “Dankzij de samenwerking met MultiTankcard kunnen we de zakelijke reizen van onze klanten, waaronder zzp’ers en mkb’ers, optimaal faciliteren.”

Bedrijfswagens

LuxorLease Bedrijfswagens, een speciale tak binnen het bedrijf, richt zich specifiek op de operationele lease van bussen en auto’s met een grijs kenteken. “De bedrijfswagen is vaak meer dan alleen een voertuig, het is een essentieel instrument voor degenen die erin rijden. Met name deze bestuurders zijn afhankelijk van hun voertuig en hebben behoefte aan betrouwbaarheid. MultiTankcard heeft ruime ervaring in het administratief ontzorgen van zzp’ers en mkb’ers, en dat is precies wat we nodig hebben”, benadrukt Martin den Heijer.

Of het nu gaat om brandstof, waterstof, elektrisch laden, parkeren of openbaar vervoer. MultiTankcard autoriseert, verwerkt en factureert alle zakelijke reistransacties voor LuxorLease-klanten. Hierdoor wordt de administratieve rompslomp van het declareren van reiskosten volledig uit handen genomen. In plaats van losse bonnetjes ontvangen klanten maandelijks een overzichtelijke factuur.

Verminderen van CO2-uitstoot

MultiTankcard is verheugd over de samenwerking met LuxorLease. “Deze leasemaatschappij staat bekend om haar innovatieve aanpak en bewuste keuzes, iets wat wij ook hoog in het vaandel hebben staan. Samen proberen we positieve veranderingen teweeg te brengen in het zakelijke reisgedrag en dragen we bij aan het verminderen van CO2-uitstoot”, aldus Patrick Roozeman, directeur van MultiTankcard.

De samenwerking tussen MultiTankcard en LuxorLease belooft nieuwe mogelijkheden en voordelen voor zakelijke reizigers en draagt bij aan de verdere ontwikkeling van duurzame mobiliteitsoplossingen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: