Kennisplatform voor noord holland

Samenwerking MultiTankcard met nieuwe leasemaatschappij

Geplaatst op 14 april 2022
Samenwerking MultiTankcard met nieuwe leasemaatschappij

Aanbieder van mobiliteitspassen MultiTankcard is een samenwerking aangegaan met New Mobility Lease. Beide partijen hebben daartoe deze maand een meerjarige overeenkomst gesloten. De nieuwe leasemaatschappij, dit jaar opgericht in Heerhugowaard, biedt naast traditionele autolease van alle merken en types ook shortlease, fietslease en motorlease. De komende jaren neemt New Mobility Lease mobiliteitspassen af van MultiTankcard.

New Mobility Lease is een volledig zelfstandig opererende leasemaatschappij. Het bedrijf werkt onafhankelijk van merken, dealers en banken. “Hierdoor kunnen we objectief adviseren over de meest efficiënte inrichting van zakelijke mobiliteitsbehoeften”, aldus directeur Tys Borst van New Mobility Lease. De leasemaatschappij werkt op dit gebied samen met MultiTankcard, de grootste aanbieder van mobiliteitspassen in Nederland. “Omdat de mobiliteitsbehoefte voor bedrijven inmiddels zeer breed kan zijn, zochten we een partner die ons in alles kan faciliteren. MuliTankcard is een zeer ervaren partij, die precies al die mogelijkheden biedt.”, aldus Borst. “In samenwerking met MultiTankcard kunnen we zakelijk reizen van onze klanten, waaronder ook veel zzp’ers en mkb’ers, optimaal faciliteren.”

Bedrijfswagens

Onder het label NML Bedrijfswagens richt New Mobility Lease zich specifiek op de operationele lease van bussen en grijs kenteken auto’s. “De bedrijfswagen is vaak, nog meer dan de personenwagen, een tool, een gereedschap, voor degene die erin rijdt. Juist die berijders zijn vaak afhankelijk van hun bus en dus gebaat bij zekerheid. MultiTankcard heeft ook op dit vlak veel ervaring bij het administratief ontzorgen van zzp’ers en mkb’ers”, aldus Tys Borst.

CO2-uitstoot compenseren

Klimaatverandering staat hoog op de agenda bij de nieuwkomer uit Heerhugowaard. New Mobility Lease biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om van alle mobiliteit de CO2-uitstoot bij te houden en desgewenst te compenseren. Tys Borst: “Uniek is dat we dit ook mogelijk en betaalbaar maken voor de kleine zelfstandigen, de mkb’er of zzp’er.

Alle vormen van zakelijk reizen

MultiTankcard autoriseert, verwerkt en factureert voor de klanten van New Mobility Lease transacties voor alle vormen van zakelijk reizen: niet alleen voor de auto (brandstof, waterstof en elektrisch laden) of bestelbus, maar ook voor parkeren, taxi, het OV en de deelauto. Daarmee wordt alle administratieve rompslomp van reiskosten declareren uit handen genomen. In plaats van losse bonnetjes ontvangen klanten elke maand een overzichtelijke factuur.

Bewuste keuzes

MultiTankcard is blij met de samenwerking met New Mobility Lease. “Deze nieuwe leasemaatschappij gaat voor vernieuwing en maakt daarin bewuste keuzes. Een richting die wij ook voorstaan. We proberen zakelijk reisgedrag positief te beïnvloeden en zo samen met onze partners een bijdrage te leveren aan het terugdringen van de CO2-uitstoot”, aldus directeur Patrick Roozeman van MultiTankcard.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: