Kennisplatform voor noord holland

Sander van der Velden IT-directeur PCI Nederland

Geplaatst op 12 juli 2019
Sander van der Velden IT-directeur PCI Nederland

Per 1 juni 2019 is Sander van der Velden (45 jaar) IT-directeur bij PCI Nederland. Na de overname van ICT Spirit in juli legt PCI Nederland nog nadrukkelijker de focus op IT. Met een achtergrond in de print- en IT-branche stelt Van der Velden als doel deze twee werelden nog meer te verenigen bij PCI Nederland.

PCI, marktleider op het gebied van informatie- en communicatieoplossingen investeert in kennis en is met een buy and build-strategie inmiddels uitgegroeid tot totaalleverancier voor de ideale werkomgeving. De overnames van Printec, Hecla en ICT Spirit van dit jaar onderstrepen dat. ‘De kennis en de mensen van deze organisaties hebben we écht nodig om ondernemers nog beter te kunnen helpen met de beste werkplek’, aldus Van der Velden. ‘Zij zijn essentieel voor de uitbreiding van de service en diensten van PCI.’

Synergie

PCI dankt haar eerste successen aan printoplossingen en is uitgegroeid tot aanbieder van informatie- en communicatieoplossingen. ‘IT en print hebben raakvlakken in iedere werkomgeving. De synergie tussen beide oplossingen is precies waar PCI in uitblinkt’, aldus een trotse Van der Velden. Met ervaring in functies als general sales manager van Telindus Nederland (een grote onafhankelijke IT-specialist) en commercieel directeur bij Konica Minolta (partner voor slimme printsystemen) is Van der Velden dé man die PCI verder laat groeien.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: