Kennisplatform voor noord holland

Schoonmaakbedrijf Acacia staat 7 dagen per week voor u klaar

Geplaatst op 21 januari 2021
Schoonmaakbedrijf Acacia staat zeven dagen per week voor u klaar

Schoonmaakbedrijf Acacia, gevestigd in Amsterdam, verzorgt sinds juli 2020 het volledige schoonmaakbeheer voor Koopcentrum Akerpoort, mede dankzij onze opdrachtgever Klaas Bakker.

In deze coronatijd zit Schoonmaakbedrijf Acacia niet stil. Zo voorziet ons bedrijf Koopcentrum Akerpoort momenteel van een frisse look door middel van schilderwerkzaamheden, het schoonmaken van parkeergarages, het uitvoeren van reparaties en diensten als glasbewassing en interieurdesign.

Maar wij doen meer. Wij nemen tal van algemene en gespecialiseerde schoonmaakdiensten voor onze rekening, zoals bouw- en opleveringsschoonmaak, diensten voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en horecaschoonmaak. Ook houden we computers en beeldschermen schoon en verzorgt ons bedrijf glasbewassing. Wij doen dit dagelijks met veel enthousiasme en inzet voor onze zakelijke klanten.

Kernwaarden

Schoonmaakbedrijf Acacia is een goede partner voor elke bedrijfstak. Onze inzet is hoog, het resultaat gegarandeerd schoon. Wij werken volgens de kernwaarden professionaliteit, betrouwbaarheid, integriteit, flexibiliteit en maatschappelijk bewust ondernemerschap.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: