Kennisplatform voor noord holland

ShoutOut.vip haalt nieuwe investeringen op

Geplaatst op 11 februari 2022
ShoutOut.vip haalt nieuwe investeringen op

De Amsterdamse start-up ShoutOut.vip krijgt anderhalf jaar na oprichting extra groeigeld van twee nieuwe investeerders. Ramon Casander, eigenaar van Sky Is The Limit Investments, en Georgios Petropoulos, mede-oprichter van o.a Een Media Groep en Pulse Interactive worden mede-aandeelhouder. De waardering van ShoutOut.vip stijgt door de investering ruim in de zeven cijfers.

Met de investering verwacht ShoutOut.vip zijn ambitie om verder te groeien en internationaal uit te breiden kracht bij te zetten. Het platform verzorgt persoonlijke videoboodschappen voor fans van hun favoriete atleten, artiesten en acteurs.  Sinds de oprichting is ShoutOut.vip hard gegroeid. Inmiddels zijn er ruim 300 zogenaamde ‘VIPS’ aangesloten; bekende atleten, artiesten, acteurs en influencers. 

Oprichters Richard Klomp en Ferri Somogyi zijn blij met de nieuwe aandeelhouders: “Onze ambitie is om nog meer VIPS aan ons platform te binden en internationaal te groeien. Op korte termijn gaan wij experimenteren met nieuwe manieren om de VIP-ervaring nog persoonlijker te maken. Waar je vroeger een handtekening vroeg van je idool, heb je nu een persoonlijke videoboodschap.” 

Internationalisering

ShoutOut.vip is momenteel alleen actief in Nederland, maar wil dit jaar uitbreiden naar meerdere landen. “Samen met Ramon en Georgios gaan we de strategische kaders bepalen en onderzoeken welke landen het meest interessant voor ons zijn. Zij hebben enorm veel kennis op dit vlak en nemen bovendien een zeer groot netwerk mee,” aldus Richard Klomp.   

Ramon Casander, eigenaar van Sky Is The Limit Investments: “Het team van ShoutOut.vip heb ik leren kennen als zeer gedreven ondernemers, die met veel positieve energie alles op alles zetten om van ShoutOut.vip een mega succes te maken. Ik kijk ontzettend uit naar onze samenwerking.”

Georgios Petropoulos: “ShoutOut.vip is een innovatief, schaalbaar en op vele manieren toepasbaar platform in de groeiende markt van video messaging. Ik kijk dan ook uit naar een prettige en succesvolle samenwerking.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: