Kennisplatform voor noord holland

Signicat benoemt Michel van den Bogaard tot nieuwe Chief Financial Officer

Geplaatst op 18 september 2023
Signicat benoemt Michel van den Bogaard tot nieuwe Chief Financial Officer

Het pan-Europese bedrijf voor digitale identiteit, Signicat, heeft Michel van den Bogaard benoemd tot de nieuwe Chief Financial Officer. Vanuit het kantoor van Signicat in Rotterdam zal Van den Bogaard een team van meer dan 35 mensen leiden, verspreid over heel Europa, en rechtstreeks rapporteren aan CEO Asger Hattel.

“Ik ben verheugd om aan te kondigen dat Michel van den Bogaard met ingang van 1 september onze nieuwe CFO is. Michels diverse achtergrond en expertise op het gebied van financieel management, met name zijn ervaring in het werken met eigenaren van private equity, maken hem het ideale profiel om de rol van CFO over te nemen en ons te vergezellen in de komende hoofdstukken van onze reis. Zijn bewezen internationale succes, samenwerking met toonaangevende merken en een transformerende agenda, evenals zijn diepgaande kennis van SaaS, maken hem een waardevolle aanwinst voor het team”, aldus Asger Hattel, CEO van Signicat.

Met meer dan 25 jaar ervaring in financiële functies heeft Michel gewerkt bij wereldwijde merken als Shell en Heineken. Hij heeft ook uitgebreide ervaring in de private-equitysector.

In zijn meest recente rol diende Michel als Group CFO bij SENTIA, een van de toonaangevende bedrijven voor managed cloud services in Noordwest-Europa, dat onlangs is overgenomen door Accenture.

“Ik ben enthousiast om me bij Signicat aan te sluiten. Ik ben onder de indruk van het uitgebreide aanbod van digitale vertrouwens-technologie aan een breed scala van bedrijven in heel Europa. Mijn doel is om het bedrijf te ondersteunen terwijl het zijn spectaculaire groei voortzet”, verklaart van den Bogaard.

Michel van den Bogaard sluit zich aan bij Signicat in een periode van veranderingen: na de recente overnames van Europese bedrijven zoals Dokobit (Litouwen), Sphonic (Verenigd Koninkrijk) en Electronic IDentification (Spanje) heeft Signicat zijn positie als Europees marktleider op het gebied van digitale identiteitsdiensten versterkt.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: