Kennisplatform voor noord holland

SodaStream introduceert E-Terra

Geplaatst op 8 september 2023

SodaStream, het toonaangevende bruiswatermerk, kondigt de lancering aan van de innovatieve ‘E-Terra’, de nieuwste geautomatiseerde bruiswatermachine binnen hun collectie. Met de One-Touch technologie met 3 koolzuurniveau’s maakt de E-Terra het nóg makkelijker om het perfecte, bruisende drankje te maken.

Stijl, innovatie en duurzaamheid komen samen in deze nieuwste toevoeging aan de SodaStream familie.

Nieuw op dit apparaat is de One-Touch technologie met drie vooringestelde koolzuurniveau’s. Hierdoor kan de gebruiker met één druk op de knop de gewenste hoeveelheid bubbels toevoegen aan een drankje.

Quick Connect Cylinder

E-Terra maakt ook gebruik van SodaStream’s innovatieve en gepatenteerde Quick Connect Cylinder systeem, dat ervoor zorgt dat de cilinder met één simpele klik geïnstalleerd wordt. Verder is ook dit model voorzien van het bekende en unieke Snap & Lock systeem, waarmee gemakkelijk en snel flessen worden gekoppeld en losgemaakt.

Deze nieuwe bruiswatermachine ziet er stylish uit met het moderne geometrische frontpaneel en blauwe LED knoppen. De nieuwe elektrische en voelbare knoppen creëren een strak design op het toppaneel van de bruiswatermachine en zorgen voor een unieke gebruikerservaring. Tijdens het bruisen geeft de E-Terra een stijlvol blauw licht. De premium features en het design maken dit model een graag geziene gast op elk aanrecht..

’Terra’, wat aarde betekent, verwijst naar SodaStream’s duurzame missie consumenten te inspireren om samen het verschil te maken. Iets kleins als thuis zelf bruisende drankjes maken kan een grote impact hebben. In 2025 heeft SodaStream, samen met haar gebruikers, wereldwijd 67 miljard plastic flessen voor eenmalig gebruik bespaard.

BPA-vrij

De E-Terra is verkrijgbaar in het zwart en wordt geleverd met een BPA-vrije herbruikbare  en vaatwasserbestendige plastic fles van 1 liter.

De SodaStream E-Terra Starter Kit is verkrijgbaar vanaf €139,99 in de online winkel van SodaStream.nl, coolblue.nl, bol.com.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: