Kennisplatform voor noord holland

Spaans&Spaans viert vijfjarig jubileum

Geplaatst op 24 oktober 2023
Spaans&Spaans viert vijfjarig jubileum

Het is tijd om de champagnekurken te laten knallen, want het Amsterdamse juridisch adviesbureau Spaans&Spaans viert dit jaar zijn vijfjarig jubileum.

In een stad die bruisend is van ondernemerschap en innovatie, heeft Spaans&Spaans zich in de afgelopen vijf jaar een eigen plekje verworven. Wat ons uniek maakt? We zijn een kleinschalig, persoonlijk juridisch adviesbureau met een diepgewortelde passie om ondernemers vooruit te helpen. We bieden praktische juridische oplossingen die je bedrijf laten groeien.

De twee founders van het kantoor, tweelingzussen Lucia en Hester Spaans, zetten zich dagelijks vol overgave in om ondernemers te ondersteunen. Lucia Spaans benadrukt: “Of je nu te maken hebt met complexe juridische vraagstukken of gewoon behoefte hebt aan wat advies, we staan altijd voor je klaar. We kunnen niet wachten om te zien wat de komende vijf jaar in petto hebben.”

Voor meer informatie en om dit feestelijke jubileum met ons te vieren, kun je een e-mail sturen naar lucia@spaans-spaans.com.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: