Kennisplatform voor noord holland

Start verhuur nieuw vakantiepark Lage Vuursche

Geplaatst op 6 september 2023
Start verhuur nieuw vakantiepark Lage Vuursche

Onlangs is TopParken gestart met de verhuur van vakantiewoningen op het nieuwste vakantiepark, Résidence Lage Vuursche. Het vakantiepark in Lage Vuursche is voorzien van duurzame vakantiewoningen geschikt voor een verblijf met maximaal zes personen. De organisatie richt zich op het park, in combinatie met de omgeving, op rust, ontspanning, privacy en groen. De vakantiewoningen zijn beschikbaar vanaf 1 oktober dit jaar.

In 2022 is TopParken begonnen met de doorontwikkeling van het vakantiepark in de populaire toeristische bestemming Lage Vuursche. De infrastructuur is aangelegd, de flora en fauna onder handen genomen en het park is voorzien van luxe, gasloze vakantiewoningen, waarvan een aantal volledig zelfvoorzienend. De architectuur van het park en de woningen sluit aan bij de bosrijke omgeving. Het vakantiepark ligt op de Utrechtse Heuvelrug en betreft het eerste vakantiepark in de provincie Utrecht voor de organisatie.  

De organisatie is trots op de opening van het nieuwe vakantiepark. Chadli Hachani, Marketing & Formule Manager bij TopParken: ‘Résidence Lage Vuursche ligt op een prachtige locatie in een van de grootste bosgebieden vanuit de Randstad’. Hij vervolgt: Lage Vuursche wordt daarbij ook wel een van de mooiste dorpen van Nederland genoemd. Om op deze locatie, midden in het groen, een vakantiepark te mogen openen – is iets waar we trots op zijn.’ 

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: