Kennisplatform voor noord holland

Stem in de Stad presenteert benefietconcert met Chef’Special, Sue The Night, Jack & The Weatherman, The Irrational Library en meer

Geplaatst op 26 juli 2023
Stem in de Stad presenteert benefietconcert met Chef’Special, Sue The Night, Jack & The Weatherman, The Irrational Library en meer

De Haarlemse organisatie en ontmoetingsplek Stem in de Stad organiseert op zondag 10 september 2023 een benefietconcert in Patronaat. Tussen 15.00 en 22.00 uur zijn er optredens van eveneens Haarlemse artiesten als Chef’Special, Sue The Night, Jack & The Weatherman, The Irrational Library en meer. De avond heeft als doel om Haarlemmers en met name jonge Haarlemmers er bewust van te maken dat er ook stadgenoten zijn die het minder makkelijk hebben. Alle opbrengsten van het benefietconcert gaan naar Stichting Stem in de Stad. De kaartverkoop startte kortgeleden via www.patronaat.nl.

Stichting Stem in de Stad zet zich al meer dan 25 jaar voor Haarlemmers die het moeilijk hebben en kijkt om naar kwetsbare mensen die niet altijd gehoord of gezien worden. Inmiddels is Stem in de Stad uitgegroeid tot een bruisende ontmoetingsplek en biedt Stem veiligheid en rust. Om hun werk in Haarlem voort te kunnen zetten, wordt dit benefietconcert in Haarlem georganiseerd. Het concert is een initiatief van Stem in de Stad en Chef’Special, met Patronaat als medeorganisator. Alle optredende artiesten en concertzaal Patronaat werken belangeloos mee. 

Joshua Nolet, van Chef’Special: “Ik heb zelf een aantal jaar boven Stem in de Stad gewoond en heb met eigen ogen kunnen zien wat die plek betekent voor een grote groep Haarlemmers. Het is een plek waar zij zich gezien en gesteund voelen. Dit is iets wat wij als band een heel warm hart toe dragen en we hopen met dit festival onze mede Haarlemmers uit te nodigen deze groep kwetsbaren te blijven zien.”

Line-up van Haarlemse acts
Naast misschien wel de succesvolste band die Haarlem ooit voortbracht, Chef’Special, staan ook Sue The Night, Jack & The Weatherman, Kuenta, Bagjuice, Bart van Liemt (ex-frontman van The Sheer), DJ Guzz, The Golden Boys en The Irrational Library op de line-up. Stuk voor stuk Haarlemse acts die het werk van Stem in de Stad steunen en daarom graag meewerken aan het benefietconcert. Presentator die dag is Joshua Baumgarten.

“We zijn dankbaar dat zoveel Haarlemse bands zich betrokken voelen en zich inzetten om ons werk mogelijk te kunnen blijven maken en hopen dat alle Haarlemmers dat ook zullen doen”, aldus Joost van den Bogert, manager Stem in de Stad.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: