Kennisplatform voor noord holland

Stichting Kanjer Wens wordt Kanjer Wens Nederland

Geplaatst op 11 september 2020
Stichting Kanjer Wens wordt Kanjer Wens Nederland

Per 15 september a.s. zal Stichting Kanjer Wens haar naam veranderen in Kanjer Wens Nederland. Met deze verandering zet de stichting die unieke Wensdagen voor hele zieke kinderen organiseert een nieuwe fase in. Niet alleen veranderd de naam maar ook de identiteit en daarmee ook een professionaliseringsslag. Met deze identiteitsaanpassing hoopt Kanjer Wens Nederland herkenbaarder en duidelijk zichtbaar te worden.

Ieder kind weet “Als je tegen een paardenbloem blaast mag je een wens doen” dit zien we nu ook terug in het nieuwe logo en symbool van de stichting. Het staat ook gelijk voor de verzameling van mensen die rondom het kind zorgen voor de realisatie van die onvergetelijke dag.

Hellup! Campagne

Tegelijkertijd met de lancering van de nieuwe naam gaat Kanjer Wens Nederland ook actief van start met een fondsen wervingscampagne. Doel is om voor het einde van het jaar 250.000 euro op te halen. Dit is hard nodig omdat er mede door Corona meer dan 150 kinderen wachten op de invulling van hun Wensdag.  www.kanjerwens.nl/hellup

Over Kanjer Wens Nederland

Kanjer Wens Nederland zet zich in voor hele zieke (vaak ongeneselijke) kinderen (Kanjers). Dat doen ze door ze een dag van hun leven te geven. Zodanig dat ze zorgeloos samen met hun directe familie van en met elkaar kunnen genieten tijdens een op wens gemaakte dag.  Het effect: Een onuitwisbare herinnering voor iedereen, het gezin en de directbetrokkenen. En dat is wat wij het Kanjereffect noemen. Want die éne dag even zorgeloos zijn is onbetaalbaar.

kanjerwens.nl

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: