Kennisplatform voor noord holland

Stiho sponsor van schaatsteam IKO

Geplaatst op 2 november 2021
Stiho sponsor van schaatsteam IKO

Stiho maakt met trots bekend dat zij dit jaar sponsor zijn van schaatsteam IKO. Stiho ondersteunt de schaatsers in hun weg naar de Olympische spelen in Beijing 2022.

Stiho steunt Team IKO in de voorbereidingen naar de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Beijing 2022. Met klanten door heel Nederland, die veelal grote sportfans zijn, zet Stiho sportevenementen vaker in de schijnwerpers. Denk aan het EK Voetbal en de Formule 1. Stiho is nu de samenwerking aangegaan met Team IKO. Mark van Breukelen, Business Unit Manager bij Stiho: “Team IKO is net als Stiho een familiebedrijf. Daarin vinden we elkaar. Beide bedrijven we topsport, maar elk op een andere manier. We zijn er trots op dat we samen met Team IKO mogen bouwen aan een route naar de Olympische Spelen.”

VIP-kaarten voor Stiho-klanten

Stiho zal met een passende actie een aantal VIP-kaarten verdelen onder de Stiho-klanten. Zo kunnen ook Stiho-klanten de schaatsers aanmoedigen tijdens de olympische kwalificaties. Het Olympische Kwalificatie Toernooi vindt plaats van 26 december tot en met 30 december 2021 in Thialf, Heereveen.

Over Team IKO

Team IKO is in 2017 opgericht door de gebroeders Erwin en Martin ten Hove. Ze werken hard aan het winnen van Olympisch goud. Onder andere Jorien ter Mors, Esmee Visser en Jan Blokhuijsen schaatsen voor Team IKO. Ook zullen de klanten van Stiho hierbij betrokken worden met een passende actie.

Over Stiho

Stiho is een groothandel in bouwmaterialen, hout en plaat en levert aan bouwend Nederland. Stiho heeft 23 vestigingen verspreid over Nederland. Op het Stiho-bouwplein vinden de klanten Stiho en Giebels onder één dak, waardoor klanten alles wat ze nodig hebben snel kunnen vinden.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: