Kennisplatform voor noord holland

Tellow gaat in nieuwe marketingcampagne de strijd aan met banken

Geplaatst op 13 oktober 2023
Tellow gaat in nieuwe marketingcampagne de strijd aan met banken

Tellow, het platform voor bankieren, boekhouden en het indienen van belastingaangiften ineen voor zzp’ers en kleine bedrijven, voegt Nederlandse IBAN’s toe aan het aanbod. Voor het bedrijf geldt dit als kickstart om officieel de strijd met reguliere banken te openen. Een nieuwe campagne zet deze boodschap kracht bij: post een foto van je doorgeknipte bankpas van een van de bekende banken op social media en ontvang €20,- op je Tellow rekening. 

Een klein jaar geleden werd de boekhoudsoftware van Tellow aangevuld met bankrekeningen en betaalkaarten. Met de toevoeging van Tellow Bankieren lanceerde het bedrijf het eerste platform van Nederland waar zzp’ers en kleine bedrijven met één inlog toegang krijgen tot bankieren, boekhouden en  belastingaangifte kunnen doen.

Alhoewel de Europese International Bank Account Numbers (IBAN’s) met Franse landcode (FR) waarmee werd gestart geen verschillen met zich meebracht voor gebruikers in functionaliteit of kosten, blijkt dat bijna 90% van de ondernemers een sterke voorkeur heeft voor een Nederlandse IBAN, zo blijkt uit onderzoek van Tellow. Met de missie van het bedrijf om boekhouden en belastingen verder te automatiseren en zo makkelijk mogelijk te maken voor ondernemers, is hier naar geluisterd. 

De introductie van de Nederlandse IBAN’s gaat gepaard met een ludieke marketingactie, waarin Tellow de strijd aangaat met de bekende grootbanken. De out-of-home campagne die gisteren, 11 oktober 2023, werd gelanceerd, communiceert een duidelijke boodschap: post op social media een foto van je doorgeknipte oude bankpas en krijg €20,- gestort op je Tellow bankrekening. “Met Nederlandse IBAN’s is er geen reden meer om voor een van de grootbanken te kiezen. Met Tellow krijgen zzp’ers en kleine BV’s dezelfde bankrekening en functionaliteiten voor niets. Daarnaast doen we ook nog je boekhouding, voor kleine ondernemers helemaal gratis. Het is onze missie om te zorgen dat ondernemers nul minuten besteden aan hun administratie!”, aldus CEO Thomas Vles.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: