Kennisplatform voor noord holland

Toro Vastgoedfinancieringen: Vastgoedfinancieringen in een uitdagende tijd!

Geplaatst op 28 december 2022
Toro Vastgoedfinancieringen: Vastgoedfinancieringen in een uitdagende tijd!

“We zijn de naweeën van de pandemie en bijbehorende grondstoffencrisis aan het verwerken en zitten nog midden in de oorlog in de Oekraine, maar de vraag naar vastgoed blijft. Vastgoed heeft zijn waarde in crises immers bewezen en is inflatiebestendig. Natuurlijk kan vastgoed ook dalen in waarde, maar vastgoed op een goede locatie tegen een goede prijs is altijd aantrekkelijk. En historisch gezien kan je stellen dat de waarde van vastgoed op de lange termijn een stijgende trend laat zien.”

“Nu de rente hoger is dan enkele maanden geleden, merken we dat het landschap voor vastgoed gerelateerde investeringen en financieringen veranderd. Het te behalen rendement staat onder druk en ook de overheid gaat zich bemoeien met de vastgoedmarkt. Kortom het zijn roerige tijden. Maar ook in deze tijd, is er behoefte aan investeringen, aan leningen en aan rendement.”

“Soms is het afsluiten van een zakelijke financiering tijdrovend, complex en soms zelfs onmogelijk. Er komen veel aspecten bij kijken, zoals de keuze voor een hoge loan to value, of juist een lagere, hoeveel eigen middelen worden geïnvesteerd, welke rente voorkeuren zijn er, wel of niet aflossen, wat zijn de fees, etc. Wij ontzorgen jou hierbij, zodat jij je kan richten op andere zaken, zoals je onderneming, je werk of gezin. Zaken die voor jou belangrijker zijn.”

“Wij richten ons op twee soorten financieringen. De vastgoedfinanciering als belegging en de financiering van bedrijfsmatig vastgoed voor eigen gebruik door een onderneming.”

Vastgoedfinanciering

“Ben je zoekende naar een financiering voor de aankoop van een te verhuren (of al verhuurde) woning, winkel, bedrijfsruimte, etc. voor lange termijn? Of ben je op zoek naar een kortlopende overbrugging of bouwfinanciering, wij helpen jou graag. Het maakt ons overigens niet uit om welk bedrag het gaat. Wij hebben geruime ervaring op dit gebied en doen met veel partijen zaken. Van de reguliere bank tot nieuw toegetreden financiers. Wij gaan graag op zoek naar de best passende financieringsoplossing die aansluit op jouw wensen.”

Bedrijfsfinanciering voor vastgoed

“Als ondernemer heb je veelal de keuze tot het huren van bedrijfsmatig vastgoed of het kopen hiervan. Voor de financiering van dergelijk vastgoed helpen wij je een financier te vinden. Of het nu gaat om klein vastgoed of grotere objecten, bij ons ben je op het juiste adres.”

“Wij hebben passie voor vastgoed, denken met je mee en zijn pas tevreden als jij dat bent. Wij werken op no cure no pay basis en zijn flexibel en creatief.”

Samen met jou zoeken we de voor jou juiste financiering

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: