Kennisplatform voor noord holland

Uitbreiding / Expansion Sales & Marketing Team Stromma

Geplaatst op 27 maart 2023
Uitbreiding / Expansion Sales & Marketing Team Stromma

Team Stromma is blij te kunnen meedelen dat hun afdeling Marketing & Sales vanaf 1 april volledig operationeel is met enkele nieuwe collega’s.

Bas Swart is afgelopen januari bij Stromma in dienst getreden als Manager Sales, ook hij zal volgende week aanwezig zijn op de ITB Berlin voor Stromma. Bas heeft een lange staat van dienst in sales bij touroperator Sunweb in Nederland. Samen met het verkoop/reserveringsteam onder leiding van Andrea Buter.

Debby Pot

“We zijn ook erg trots om u te kunnen meedelen dat Debby Pot vanaf 1 april ook ons ​​team komt versterken als Sales Manager. Voor de weinigen in de branche die Debby niet kennen: ze is een ervaren verkoopmanager met een bewezen staat van dienst in verkoopprestaties. De afgelopen twee decennia heeft ze de omzet van verschillende 5-sterrenhotels en in de rondvaartindustrie verhoogd en is ze een belangrijke speler geweest bij het aangaan van zakelijke relaties. Debby gaat ons de komende jaren helpen het bedrijf te laten groeien”, aldus een woordvoerder van Team Stromma

Edwin van Reijsen

Ook heeft Stromma extra marketingondersteuning gekregen vanaf 6 maart wanneer Edwin van Reijsen start als Teamlead Marketing om alle online en offline marketingactiviteiten te ondersteunen. Edwin werkte de afgelopen 10 jaar als marketingmanager voor verschillende soorten (meestal) internationale bedrijven, waar hij merken bouwde en bedrijven naar een hoger niveau bracht.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: