Kennisplatform voor noord holland

“Van Mossel biedt alle klanten alle mobiliteitsoplossingen”

Geplaatst op 6 oktober 2022
“Van Mossel biedt alle klanten alle mobiliteitsoplossingen.”

Ondernemers in Amsterdam, en met name in Noord, groeien. Hun wagenparken groeien mee. Van Mossel heeft alles in elke vestiging in huis om hen maximaal te ontzorgen. Wat past het beste bij de ondernemer? Wat zijn antwoorden op de vragen van vandaag en morgen? Jörgen Noort, vestigingsdirecteur van Van Mossel Peugeot in Amsterdam-Noord, brandt enthousiast los.

Jörgen stelt de organisatie voor: “Van Mossel voert bijna alle automerken en ontzorgt ondernemers (en particulieren) op alle mogelijke manieren op het gebied van mobiliteit. Van de compacte en elektrische Peugeot e-208 tot grote Mercedes-Benz vrachtwagens en daar tussenin bedrijfswagens zoals de Peugeot Boxer; van private lease tot omvangrijk wagenparkbeheer. Van Mossel gaat veel verder dan verkoop en verzorgt ook het onderhoud en schadeafhandeling voor alle merken. Tel daar financiering en verzekering bij op en je hebt alle facetten van de automobiliteit te pakken.

Groot voordeel van de Van Mossel Groep zijn de vestigingen door heel het land. Altijd met een werkplaats. Klanten kunnen overal binnenrijden, hun vragen neerleggen en als het nodig is direct met vervangend vervoer verder. Waar ze ook wonen of naartoe gaan. Daar komt bij dat de klanten profiteren van schaalvoordelen. Er is niets dat wij niet doen. En wat we doen, gebeurt goed en snel. Met een vast aanspreekpunt: namen en mobiele nummers staan op onze website. Bel me maar, of een van onze medewerkers.”

Maximaal ontzorgen: een voorbeeld

Een voorbeeld van de Van Mossel-aanpak. Veel ondernemers in Amsterdam-Noord groeien snel. Bedrijven in zo’n groeispurt kloppen regelmatig bij ons aan. Hun wagenpark groeit namelijk ook mee en dat geeft de ondernemer nieuwe uitdagingen. Van twee naar twaalf auto’s; een bedrijfswagen erbij. Wat dan? Van Mossel neemt vaak het volledige wagenparkbeheer van dergelijk organisaties over. Wel zo makkelijk en het scheelt tijd en kosten. Voor een vast maandbedrag ontzorgen wij de ondernemer en regelen onderhoud, schade, short-lease en alles dat bij een wagenpark komt kijken. Het is gewoon slim om met een professionele partner te werken zodat je met focus en aandacht op de corebusiness verder kan groeien. Dat doen we in een strategische samenwerking, dus met een blik op de toekomst en met de nodige realiteitszin qua investering.”

Elektrisch rijden

“Elektrisch rijden groeit snel. Vanaf 2030 wil de gemeente Amsterdam binnen de ring A10 alle benzine- en dieselauto’s weren. Vanaf 2025 is de doelstelling dat taxi’s, vracht- en bedrijfswagens, autobussen, bestelbussen en vaartuigen binnen de Ring A10 volledig elektrisch zijn. Tot die tijd zijn er voor zowel particulieren als ondernemers subsidies beschikbaar. Van Mossel geeft graag tekst en uitleg om te helpen bij de keuze voor aanschaf van een geschikt voertuig.

In Amsterdam-Noord ligt onze focus op Peugeot. Voor Amsterdam is dat Citroen, DS en Nissan. Landelijk bieden we praktisch elk merk aan. Kennismaken? Kijk op de website Vanmossel.nl of bel me op. Ik ben benieuwd naar uw vraag.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: