Kennisplatform voor noord holland

Van Wijnen Weesp heet sinds kort Van Wijnen Amsterdam

Geplaatst op 3 december 2021
Van Wijnen Weesp heet sinds kort Van Wijnen Amsterdam

Van Wijnen Weesp heet sinds kort Van Wijnen Amsterdam. De 110 collega’s verruilden hun werkplek in Weesp recentelijk voor een getransformeerd pand aan de Diemerhof 32 in Diemen. Hiermee draagt het landelijk opererende bouwbedrijf Van Wijnen bij aan de transformatie van kantorenpark Bergwijkpark tot multifunctionele hotspot.

De nieuwe locatie en naam passen beter bij de groei van de ontwikkelende bouwer, zegt bedrijfsleider Renovatie & Transformatie Frank Alberts. “Diverse grote ontwikkellocaties, renovatie- en transformatieprojecten van Van Wijnen zijn gelegen in Groot-Amsterdam – activiteiten met enorme groeipotentie. Wij transformeerden deze kantoorlocatie in Diemen eerder al tot flexwerkplek en hotel, voor eigenaar Interland Group. Van Wijnen Amsterdam vestigt zich in het hart van ons werkgebied in een mixed-use gebouw, een showcase van onze vastgoedvisie.”

Toekomst

De goed bereikbare vestiging Van Wijnen Amsterdam (vlakbij metro en A10) is de spin-off van een verdere concentratie op verduurzaming en transformatie van bestaand vastgoed. “Van Wijnen staat voor vitale locaties, een duurzaam en efficiënt ontwikkel- en bouwproces met oog voor de omgeving, en heeft als partner in dit proces focus op de behoeften van gebouweigenaren. Verduurzaming is een must, daarom zetten we vol in op circulair bouwen. Incourant vastgoed bestaat niet in onze ogen. Met een simpele upgrade, gefaseerde transformatie dan wel volledige functiewijziging, kan elk bestaand pand in Amsterdam duurzaam groeien in vastgoedwaarde.” Meer informatie over verduurzaming en transformatie van bestaand vastgoed is te vinden op: https://www.vanwijnen.nl/transformeren/

Over Van Wijnen

Van Wijnen -bijna 2.000 vakliefhebbers en 25 locaties- ontwikkelt, bouwt, transformeert, renoveert en beheert vastgoed in de domeinen wonen, zorgen, leren, werken en recreëren. We maken ons hard voor betaalbare woningen voor heel Nederland. Voor vitale wijken waar iedereen zich thuis voelt. En voor een duurzaam bouwproces met oog voor de generaties na ons. Daarom zetten we vol in op innovatie. Met ons woonproduct Fijn Wonen, een van onze woonoplossingen, spelen we in op de woningnood en realiseren we mooie, duurzame, comfortabele en energiezuinige woningen. Ze komen rechtstreeks uit onze woningfabriek en kennen een korte bouwtijd. Andere voorbeelden van innovatie zijn ons Living Lab op De Loskade in Groningen, deelname aan Project Milestone voor 3D betonprintwoningen en het funda Huis.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: