Kennisplatform voor noord holland

Vanaf 1 februari maakt Bert Kleijweg deel uit van het team van FMXXL

Geplaatst op 31 januari 2020
Bert Kleijweg deel van het team van FMXXL

Gedurende zijn lange carrière werkte hij in zowel het bedrijfsleven, bij de Rijksoverheid als in het onderwijs. Hij was daarbij eindverantwoordelijk voor het aansturen van grote facilitaire organisaties en leidde daarbij meerdere grote nieuw- en verbouwprojecten. Recent was hij als programmamanager eindverantwoordelijk voor de renovatie en transformatie van de werkomgeving van Menzis. Deze werd met een integrale aanpak van de bricks, bytes en behavior geheel gerenoveerd en getransformeerd naar een leefkrachtige en gezonde werkomgeving. Bij FMXXL gaat hij zich samen met de directie en het team richten op de verdere uitvoering van de strategie en groei van het bedrijf. Daarnaast zal hij beschikbaar zijn als strategisch adviseur voor klanten van FMXXL.

“Per 1 februari stop ik bij Menzis. Ik wilde wat minder uren gaan werken. Willemijn en Simon – met wie ik in het verleden lang heb samengewerkt, hebben mij gevraagd of ik samen met hen wil gaan werken aan de verdere ontwikkeling en uitbouw van hun prachtige bedrijf. Voor mij een hele mooie kans om mijn ervaring in te zetten en weer samen met hen aan iets moois te gaan werken. Ook zie ik uit naar het werk als strategisch adviseur. De jongere generatie professionals zijn allemaal uitstekend opgeleid en zeer deskundig. Wat ik met mijn ervaring vooral kan toevoegen is advies over hoe je je plannen ook succesvol kunt realiseren. Ik zie er erg naar uit.” – Bert Kleijweg – Facilitair professional

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: