Kennisplatform voor noord holland

Vanaf eind mei komt er een piek in de strandtassenverkoop

Geplaatst op 2 juni 2023

Strandtassen zijn natuurlijk mateloos populair. Uiteraard is het wel zodat dit per periode verschilt. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat het in een land als Nederland, waar de temperatuur in de winter- en herfst maanden niet boven de 10 graden uitkomt, niet bepaald veel vraag is naar strandtassen. Wat we vaak zien, is dat er vanaf eind mei voorzichtig ineens een stuk meer vraag is naar deze tassen. Logisch ook, aangezien het zonnetje dan vaak begint te schijnen en we massaal naar de kust trekken. Waarom deze tassen zo populair zijn en waarom jij er ook één zou moeten hebben, vertellen we je in dit artikel. Want laten we eerlijk zijn, ook jij wilt er toch stijlvol bijlopen deze zomer?

Een strandtas is stijlvol

Voor we verdergaan met de praktische kant van een strandtas, is het ook goed om het over de decoratieve kant te hebben. Vooral vrouwen vinden het belangrijk dat ze er ook op het strand goed bijlopen. Een strandtas is hier dus bij uitstek geschikt voor. Zie je jezelf al lopen met een prachtige strandjurk, hoed en bijpassende strandtas met handdoeken? Doordat deze tassen zijn gemaakt van vaak rotan, hebben ze niet alleen een speelse, maar ook stijlvolle look. Met deze tas waan je jezelf al vrij snel op één van de vele prachtige stranden. Dus ben jij op zoek naar een stijlvolle en functionele tas, dan is een strandtas een absolute must voor deze zomer.

Extra ruimte

Je kent het wel, je gaat naar het strand en hebt je rugzak gevuld met wat te eten en drinken. Het probleem wat je dan nog hebt, is dat je handdoeken er ook bij in moet. We kunnen je verzekeren; dat wordt een flinke uitdaging. Omdat deze handdoeken vaak onnodig veel ruimte in beslag nemen, is het veel handiger om hiervoor een strandtas te gebruiken. Deze tassen zijn er immers ook voor gemaakt om dergelijke spullen mee te nemen. Zorg er wel voor dat je een grote strandtas hebt, zodat er meerdere handdoeken in kunnen. Om je andere spullen hoef je je ook geen zorgen te maken, want deze tassen zijn meestal ook voorzien van kleinere vakjes, zodat je je telefoon en andere toebehoren gemakkelijk kunt pakken als het nodig is.

Waterdicht

Wanneer je de hele dag aan het strand hebt gelegen, is de kans vrij groot dat je handdoek nog wat vochtig is en ook vol met zand zit. Kies je voor een strandtas, dan hoef je niet bang te zijn dat deze tas helemaal nat wordt. Deze tassen zijn namelijk waterdicht, waardoor je je handdoeken probleemloos in de tas op de achterbank van de auto kunt zetten. Daarbij komt ook dat het zand dus niet aan de binnenkant gaat zitten en de tas gemakkelijk en snel is uit te kloppen, zodat je weer helemaal klaar bent voor de volgende dag. Dus ben je op zoek naar een praktische manier om je handdoeken mee te kunnen nemen, dan is een strandtas zeker de moeite waard.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: