Kennisplatform voor noord holland

Vasco Nederland opent Inspiratie Centrum in Amsterdam

Geplaatst op 31 januari 2022

Tegen een strakke zwarte wand heten drie kleurrijke elektrische designradiatoren de professional welkom. Het gloednieuwe Vasco Inspiratie Centrum in Amsterdam, dat begin 2022 officieel de deuren opende, is een mooie blauwdruk van wat de topmerken Vasco en Brugman vandaag te bieden hebben voor een comfortabel, energiezuinig en gezond binnenklimaat. “Klanten kunnen zich hier onderdompelen in de wereld van Vasco en Brugman, en ook workshops en producttrainingen volgen. Handig, want de technologie verandert continu”, vertelt Chris Hartenberg, Country Manager Vasco Nederland.

In het bruisende Amsterdam Noord, aan de Asterweg 109, heet het Vasco Inspiratie Centrum de Nederlandse installateur en groothandelaar welkom. Met dit gloednieuwe project wil het Zwitserse moederbedrijf Arbonia nog meer inzetten op een lokale aanpak. Chris Hartenberg: “Belangrijk, want zo kunnen we nog dichter bij onze klanten zitten.”

Vasco Nederland

Als directe lijn met de klanten is het Inspiratie Centrum allereerst een infopunt. “Daarnaast hebben we alle producten van Vasco en Brugman in huis – van paneelradiatoren en elektrische verwarming tot warmtepompen en luchtzuiverende ventilatie. Binnenkort wordt daar nog eens vloerverwarming aan toegevoegd. Klanten kunnen zo gemakkelijk onze totaaloplossingen ervaren voor het perfecte binnenklimaat. In de technische ruimte kunnen we bovendien workshops en trainingen in kleinere groepen geven. Geen overbodige luxe vandaag de dag, want de installatietechniek blijft innoveren met steeds ingewikkeldere technologie. Voor installateurs en technici is het dan handig als je meteen bij de bron alle uitleg krijgt.”

Op termijn zou Vasco in het Inspiratie Centrum graag ook architecten en voorschrijvers ontvangen.  Chris Hartenberg: “Dit Inspiratie Centrum is de next step in de verdere professionalisering van onze organisatie. En omdat technische bijscholing ook leuk mag zijn, zitten we hier op een bijzondere, open locatie aan het water. Amsterdam is een charmante stad die je niet met de fiets of auto moet verkennen, maar vanaf het water moet ontdekken. Iedereen is welkom!”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: