Kennisplatform voor noord holland

Vastgoed crowdfunding platform wint prestigieuze Cashcow Award

Geplaatst op 17 november 2022
Vastgoed crowdfunding platform wint prestigieuze Cashcow Award

De Cashcow award winnaars zijn bekend gemaakt op de BeleggersFair in Amsterdam, de 8e editie van het grootste beleggersevenement van Nederland. Max Crowdfund, met het hoofdkantoor in Rotterdam, werd uitgeroepen tot Beste Crowdfunding Platform 2022 naast andere categoriewinnaars als Saxo Bank, ABN Amro en eToro.

Vijf organisaties per categorie werden genomineerd voor de Cashcow awards en het grote publiek kon stemmen op hun favoriet. Max Crowdfund was verheugd met het winnen van de eerste plaats in de categorie Beste Crowdfunding Platform.

“Het is echt fijn om erkenning te krijgen voor alle vooruitgang die het afgelopen jaar binnen Max Crowdfund is geboekt. We hebben enorme plannen voor 2023 en zullen er alles aan doen om de hoge standaard van het bestaande platform te behouden terwijl het platform verder groeit”, zei Max Crowdfund CEO, Felix Berkhout, tijdens de prijsuitreiking.

Max Crowdfund werd op de BeleggersFair in de Beurs van Berlage vertegenwoordigd door CEO Felix Berkhout, die samen met Marketing Manager Marc Bakker een masterclass over investeren in vastgoed via crowdfunding presenteerde.

De beurs trok ruim 3200 bezoekers, waaronder vertegenwoordigers van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). AFM-bestuurslid Jos Heuvelman sprak over trends, ontwikkelingen en risico’s in de beleggingsmarkt. In februari 2022 werd Max Crowdfund door marktonderzoeksbureau crowdfundingcijfers.nl uitgeroepen tot snelst groeiende crowdfundingplatform in 2021 na een vertienvoudiging van het transactievolume ten opzichte van het voorgaande jaar. Het investeringsbedrag voor vastgoedprojecten dat via Max Crowdfund werd opgehaald, groeide de afgelopen 12 maanden met nog eens 500%. Tot op heden heeft het platform ruim € 38 miljoen opgehaald en wacht het op goedkeuring door de AFM voor een Europese Crowdfunding Service Provider-licentie.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: