Kennisplatform voor noord holland

Veranderprikkels: 18x meer kans dat het lukt

Geplaatst op 8 februari 2024
Veranderprikkels: 18x meer kans dat het lukt

In een wereld waar niets meer stilstaat, biedt Veranderprikkels een verfrissende kijk op veranderen. Met een unieke combinatie van 18 direct toepasbare perspectieven, in zowel professionele als persoonlijke context, prikkelt dit boek de lezer tot een hoopvolle en positieve benadering van verandering. Geen recept, wel 18 keer meer kans op succes!

In Veranderprikkels brengen de auteurs (beide uit Groningen) relevante inzichten bij elkaar uit diverse vakgebieden – zoals de natuur, psychologie, wiskunde, antropologie en organisatiekunde – inzichten waar ze in hun dagelijkse praktijk als veranderconsultants veel plezier van hebben. Dat doen ze met een zeer toegankelijke, lichte schrijfstijl, onderstreept door kleurrijke beelden en vormgeving. De combinatie van perspectieven zorgt bovendien voor nieuwe inzichten. Het resultaat is een vrolijk, hoopvol, grappig en herkenbaar werk, geschikt voor een breed publiek.

Waarom Veranderprikkels?

– 18 perspectieven: geen recept, maar 18 inzichten uit verschillende vakgebieden, kernachtig bij elkaar gebracht, rijk aan praktische toepassingen. – Menselijke maat van veranderen: het benadrukt de menselijke kant van verandering met persoonlijke praktijkverhalen en prikkelt tot actie. – Direct toepasbaar: inzichten waar je direct mee kunt experimenteren, geschikt voor professionals en iedereen die met verandering te maken krijgt.

De auteurs

Renate Kamp is veranderkundige, organisatieadviseur en ondernemer. Beweging krijgen in organisaties is haar fascinatie en missie. Gelooft heilig in en-en. Als directeur van advies- en interim organisatie Hollandse Nieuwe heeft ze al veel organisaties geholpen met taaie, complexe vraagstukken.

Agnes Nanninga is verandercommunicatieprofessional, strateeg en schrijver. Is eindeloos nieuwsgierig naar hoe taal en communicatie beweging kunnen brengen.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: