Kennisplatform voor noord holland

Vermogensbeheer Pro trekt investeringsbankier Peter van der Horst aan

Geplaatst op 31 maart 2021
Vermogensbeheer Pro B.V. trekt investeringsbankier Peter van der Horst aan

Peter van der Horst werkte eerder als FX- en obligatiespecialist bij de grootbanken ABN AMRO en BNP Paribas, waar hij als relatiebeheerder onder meer contact onderhield met private banken in de Benelux en Zwitserland, alsook met Centrale Banken en Sovereign Wealth Funds wereldwijd.

In zijn nieuwe rol is Van der Horst zowel bij Vermogensbeheer Pro B.V. als bij Topfund B.V. verantwoordelijk voor het relatieonderhoud met bestaande klanten en voor de relatieopbouw met nieuwe. Naast het fungeren als aanspreekpunt voor alle relaties draagt hij tevens de verantwoordelijkheid voor de administratie en verslaglegging van participaties.

Juiste spil

Bryan Houben, directeur, is verheugd over de versterking van het team bij beide ondernemingen: “Peter brengt als investeringsbankier niet alleen waardevolle kennis over de financiële markten en producten met zich mee, maar vormt als ervaren relatiemanager ook de juiste spil tussen de klant en onze organisaties.”

Samenwerking

“Een goede relatie met onze stakehouders is namelijk onontbeerlijk voor het behalen van onze strategische groeiambities. Met dat in het achterhoofd ben ik ervan overtuigd dat Peter met zijn kennis, ervaring en servicegerichtheid een belangrijke bijdrage gaat leveren aan een optimale klanttevredenheid.” Houben zegt ten slotte uit te zien naar een langdurende en vruchtbare samenwerking met Van der Horst.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: