Kennisplatform voor noord holland

Verpakken en verzenden nu ook duurzamer met Biosiel

Geplaatst op 17 april 2023
Verpakken en verzenden nu ook duurzamer met Biosiel

Wekelijks ploffen er talloze folders, flyers en magazines verpakt in folie op ieders deurmat. Nic. Oud, DM Specialist uit Heerhugowaard, heeft nu een duurzaam alternatief ontwikkeld. De naam: Biosiel. Een voordelig duurzame verzendverpakking gemaakt van papier. In deze tijd waarin de klimaatbelangen zo in het nieuws zijn kan het bedrijf de producenten en verzenders van drukwerk op een betaalbare manier helpen in hun duurzaamheidstreven. De eerste week van april gaat de website biosiel.nl live en gaat Nic. Oud zijn relatiewerk informeren over de introductie van Biosiel.

Biosiel is een speciaal procedé op basis van papier. Het is een voordelig duurzame oplossing voor verpakken en verzenden van drukwerk. Biosiel is 100% recyclebaar, geschikt voor het verpakken van grote en kleine oplages en het heeft sterk beschermende eigenschappen. De organisatie is ultradun waardoor er ook bespaard wordt op grondstoffen.

Nic. Oud

Nic. Oud uit Heerhugowaard is specialist op het gebied van verpakken en verzenden van direct mail. Er werken 160 mensen. Ze verpakken en verzenden jaarlijks miljoenen artikelen, magazines, folders en flyers. Het duurzamer verpakken heeft al lange tijd hun aandacht en belangstelling. Het innovatieve denken van Nic. Oud leidde tot Biosiel, de voordelige duurzame verzendoplossing.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: