Kennisplatform voor noord holland

Vitaminstore verwelkomt nieuwe directie om verdere groei vorm te geven

Geplaatst op 10 juli 2023
Vitaminstore verwelkomt nieuwe directie om verdere groei vorm te geven

“Wij hebben veel vertrouwen in de nieuwe directie. De jarenlange ervaring van zowel Eduard Brenninkmeijer als Dezsö Rácz op marketing, Ecommerce en omnichannel retail zal van grote waarde zijn bij het vormgeven van de verdere groei van het bedrijf” aldus Alain Vermeulen, oprichter en interim CEO. Zowel Vermeulen als medeoprichter Koert Otten blijven als adviseur betrokken bij de onderneming. 

De nieuwe directie is vastbesloten om verder te innoveren om aan de wensen en behoeften van haar klanten te voldoen. De verdere ontwikkeling van het eigen merk speelt daarbij een belangrijke rol. Vitaminstore zal zich blijven concentreren op het aanbieden van een breed assortiment hoogwaardige producten, persoonlijk advies, uitmuntende klantenservice en het verspreiden van kennis en bewustzijn over gezondheid en welzijn. 

Eduard Brenninkmeijer

Brenninkmeijer brengt ruime kennis en ervaring van marketing, Ecommerce en ICT met zich mee. Hij vervulde eerder leidinggevende rollen bij gerenommeerde internationale merken zoals Paula’s Choice Skincare en AGU. Het afgelopen jaar maakte hij al deel uit van het managementteam van Vitaminstore als verantwoordelijke voor Ecommerce en CRM.

Gevraagd naar een eerste reactie: “Ik ben verheugd deel uit te maken van de nieuwe directie en ik kijk ernaar uit om samen met het getalenteerde team de groei van het bedrijf te versnellen. We zullen blijven investeren in innovatie, uitbreiding van ons assortiment en het bieden van deskundig persoonlijk advies. Ons doel is om Vitaminstore nog dichter bij de consument te brengen en ze te ondersteunen bij het bereiken van hun gezondheidsdoelen”.  

Dezsö Rácz

Rácz heeft ruim twintig jaar ervaring in financieel en operationeel management. Daarnaast heeft ook hij ruime ICT-ervaring. Als financieel en veelal operationeel verantwoordelijke heeft hij bijgedragen aan het succes en de groei van verschillende internationale bedrijven waaronder Rituals. De afgelopen maanden maakte hij al deel uit van de interim directie van Vitaminstore.

Dezsö Rácz in een eerste reactie op zijn beurt: “Ook ik ben uiteraard verheugd om deel uit te maken van de nieuwe directie. Er staat een sterk team dat klaar is voor de volgende stap. Solide operationele processen zijn een voorwaarde om onze klant centraal te stellen. Door persoonlijk advies te koppelen aan hoogwaardige producten zullen we klanten elke dag proberen te helpen met het bereiken van hun gezondheidsdoelen. Dat vind ik een mooi streven en dat gaat me ook persoonlijk aan het hart”. 

Vitaminstore:

Vitaminstore is een succesvolle omnichannel retailer in premium voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Met een uitgebreid team van deskundige medewerkers streeft Vitaminstore er elke dag naar om haar klanten te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken door persoonlijk deskundig advies te koppelen aan de juiste premium producten. Vitaminstore heeft eenentwintig winkels verspreid over Nederland en biedt tevens een uitgebreide online winkel ervaring.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: