Kennisplatform voor noord holland

Volendams bedrijf Podobrace wint ondernemersprijs in India

Geplaatst op 19 juli 2023
PeWi’s Nieuwspagina gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2022

Podobrace, een Volendams bedrijf en marktleider in braces en andere medische hulpmiddelen, is in India onderscheiden met een prijs voor ‘Onderneming van het Jaar – Beste Nieuwkomer’. Het winnen van deze prestigieuze prijs kwam voor eigenaar Bill Duin als een grote verrassing.

Met een grote fabriek en kantoren in o.a. India en Pakistan opereert het bedrijf ook veel buiten Nederland. En dat is niet onopgemerkt gebleven in India. Vorige week werd bekend dat Podobrace was genomineerd voor een van de grootste ondernemersprijzen van India. Podobrace India werd door de minister voorgedragen als ‘Onderneming van het Jaar’ in de categorie ‘Beste nieuwkomer’.

“Vol ongeloof vernam ik deze bekendmaking”, zegt directeur Bill Duin. “Na veertien jaar bloed, zweet en heel veel tranen een nominatie van dat kaliber ontvangen, dat is onbeschrijflijk.”

Zondag kwam het verlossende oordeel. Podobrace werd officieel gekroond tot ‘Onderneming van het Jaar – Beste Nieuwkomer’ van India. “Ik ben zo ongelooflijk trots op ons team in India”, vervolgt Duin. “We hebben als team zo hard gewerkt om dit mogelijk te maken. De afgelopen 2,5 jaar zijn ongekend zwaar geweest. De inzet, vriendschap, liefde en steun van het team heeft me erg geholpen en is van onschatbare waarde geweest.” De ondernemer draagt de prijs dan ook op aan zijn collega’s.

Duin sluit af met een inspirerende gedachte: “Ongeacht hoe groot een droom soms lijkt, ‘don’t stop believing’. Met goede karma, pure liefde, grenzeloos vertrouwen én een positieve instelling is alles mogelijk als je maar geloofd!”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: