Kennisplatform voor noord holland

Voorlichtingsbijeenkomst en masterclass PIM Noord-Holland

Geplaatst op 5 maart 2019
Voorlichtingsbijeenkomst en masterclass PIM Noord-Holland

PIM Noord-Holland heeft een drukke februarimaand achter de rug. Het ‘Programma Investeringsgereed Innovatief MKB’ organiseerde samen met de Provincie Noord-Holland en GO!-NH de eerste editie van het Innovatiefestival Noord-Holland, voerde intakegesprekken met innovatieve en duurzame bedrijven en hielp een aantal mkb-ondernemers succesvol verder in hun zoektocht naar financiering.

Voor de maand maart staan ook weer een aantal zaken op de agenda.
Op 7 maart organiseert PIM Noord-Holland een voorlichtingsbijeenkomst over het ophalen van alternatieve financiering voor ondernemers gevestigd in Noord-Holland. Relatief weinig mkb-ondernemers zijn bekend met alle alternatieve financieringsmogelijkheden. PIM Noord-Holland geeft een gezicht aan de verschillende financieringsvormen die er in de provincie bestaan en helpt innovatieve en duurzame mkb-ondernemers hun weg te vinden in het financieringslandschap in Noord-Holland.

Tijdens de bijeenkomst vertellen adviseurs van PIM Noord-Holland meer over de verschillende financieringsvormen die er bestaan. Ook geeft het innovatiefonds Velsen een presentatie over de mogelijkheden van het fonds. Dit wordt gevolgd door een interactief panel over het ophalen van financiering. De middag wordt afgesloten met een netwerkmoment. Aanmelden kan hier.

Masterclass in Amsterdam
Ook staan er een aantal masterclasses op de agenda. Deze masterclasses zijn speciaal voor ondernemers gevestigd in Noord-Holland.

Waar let een investeerder op? Wanneer haal jij WEL geld op voor je bedrijf? Over deze onderwerpen gaat de masterclass van woensdag 13 maart, bij ACE Incubator in Amsterdam.

Je hebt mogelijke investeerders op het oog, weet voor welke ondernemingsfase je het geld gaat gebruiken en hebt een goed businessplan klaar, maar is de investeerder het met jou eens? Waar let een investeerder nou eigenlijk precies op? Tijdens deze masterclass nemen we je mee in het proces en bieden wij je de mogelijkheid om een-op-een met een investeerder te praten en al je vragen te stellen zodat je je kruit niet verschiet wanneer je gaat pitchen. Aanmelden kan hier.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: