Kennisplatform voor noord holland

Vrijblijvend sparren met twee ervaren coaches

Geplaatst op 23 april 2021
Vrijblijvend sparren met twee ervaren coaches

Loop je vast in het piekeren over je onderneming? Heb je behoefte aan beweging in je brein en helder zicht op je toekomst? Vraag een vrijblijvend coachingsgesprek aan bij Martha Houkema van Luna de Nieuwetijdspraktijk en Ymkje de Vries van NLP-instituut Kies Koers.

Martha en Ymkje hebben de handen ineengeslagen om ondernemers die vastlopen door onder andere de coronacrisis, nieuwe perspectieven te bieden. Samen bieden ze de eerste vijf aanmelders vrijblijvend een ‘high impact-gesprek’. Een unieke samenwerking waarbij Ymkje coacht vanuit haar NLP-ervaring en Martha dat doet vanuit haar paranormale businesscoaching. Wie een gesprek aanvraagt, krijgt de inzichten van twee zeer ervaren coaches.

Een ander perspectief

“Ondernemers die zelf niet zo snel een coach of business adviseur inschakelen, kunnen zo toch – op een laagdrempelige manier – deskundig advies inwinnen. In één à twee uren voorzien wij de ondernemer van antwoorden die hij anders niet zou krijgen. Wij bieden echt een ander perspectief: wij kijken met een blik van buitenaf naar je onderneming en houden je een spiegel voor. Daarbij bundelen we de kracht van intuïtie en ratio.”

Helpende hand bieden

De coaches werken samen in dit unieke aanbod omdat ze met lede ogen aanzien wat de effecten zijn van de coronacrisis op mede-ondernemers. “We groeien naar een samenleving waarin we steeds meer met elkaar willen verbinden, écht contact met elkaar willen hebben. We kunnen het niet allemaal alleen doen en dat hoeft ook helemaal niet. Wij kiezen ervoor om verbinding te maken. Dat doen we door samen ondernemers een klankbord te bieden: even sparren met elkaar. We geven je nét dat duwtje wat je nodig hebt!”

Meld je snel aan

Zit je met vragen als: ‘Moet ik doorgaan op hetzelfde pad, of moet ik een andere weg inslaan? Moet ik stoppen met mijn onderneming, of zijn er nog mogelijkheden?’ Pieker niet langer in je eentje door, meld je snel aan bij Martha of Ymkje. De eerste vijf aanmeldingen krijgen een gratis vrijblijvend gesprek aangeboden.

Meer info

https://www.denieuwetijdspraktijk.nl/ en https://www.kieskoers.nl/
Aanmelden kan via mail: info@kieskoers.nl of info@denieuwetijdspraktijk.nl.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: