Kennisplatform voor noord holland

Vue behaalt record sinds de pandemie met de kaartverkoop van de Ladies Night met Magic Mike’s Last Dance 

Geplaatst op 17 januari 2023
Vue behaalt record sinds de pandemie met de kaartverkoop van de Ladies Night met Magic Mike's Last Dance 

Op woensdag 8 februari organiseert Vue de Ladies Night, waarbij de hele avond enkel de film Magic Mike’s Last Dance wordt getoond. Alle Vue-bioscopen doen mee aan deze Super Ladies Night en stellen vanwege het grote animo zelfs alle bioscoopzalen ter beschikking. De kaartverkoop is op 7 december gestart en gaat door het dak: er zijn bijna 12.000 kaarten verkocht. Dit is uitzonderlijk, aangezien het huidige record sinds de pandemie op 9.000 kaarten staat tijdens de Ladies Night van de film Soof 3. Het succes van deze Ladies Night toont aan dat bioscoopfilms nog altijd in trek zijn. 

Het komt bijna nooit voor dat bioscopen al hun zalen volledig reserveren voor een film. Door de sterke kaartverkoop heeft Vue het besluit genomen om hier ruimte voor te maken. Door de uitbreiding is de capaciteit verhoogd van 10.000 naar 17.000 bezoekers. Dit blijkt een succes, aangezien de teller het afgelopen weekend de 12.000 kaarten heeft gepasseerd. Door de daling van bezoekers vanwege de pandemie en de opkomst van streaming services hebben de bioscopen een zware periode gehad. Toch blijkt met dit event dat bioscoopfilms nog altijd in trek zijn. Het is een mooi startsignaal van wat er in 2023 nog allemaal te wachten staat, met grote titels als The Super Mario Bros. Movie, Fast X, Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, Dune: Part Two en Nederlandse films als Zomer in Frankrijk, Toen Ik Je Zag en All Inclusive. 

De Ladies Night’s van Vue zijn al jaren razend populair en zijn een van de meest succesvolle events van Vue, met een loyale en enthousiaste doelgroep. Naast het kijken naar de film is het voor bezoekers ook echt een ervaring. Ze worden verwelkomd met een hapje en een drankje, er staan marktkraampjes van lokale ondernemers, er is een loterij voorafgaand aan de film en bezoekers gaan naar huis met een goedgevulde goodiebag. Daarnaast zorgt elk theater voor extra beleving. 

Meer informatie over het programma en de ticketverkoop is te vinden via deze link.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: