Kennisplatform voor noord holland

Waarom deze twee promotiemiddelen zo effectief zijn

Geplaatst op 14 mei 2023
Promotiemiddelen

De promotie van het evenement is een belangrijk onderdeel van het organiseren van een succesvol evenement. Er zijn verschillende manieren om evenementen te promoten, maar een van de meest effectieve en betaalbare methoden is het gebruik van beachflags en flyers. In deze tekst wordt besproken waarom deze promotiemiddelen zo effectief zijn en hoe ze zich onderscheiden van andere promotiemiddelen.

Wat zijn beachflags?

Beachflags zijn grote vlaggen die buiten worden geplaatst en bedrukt zijn met de naam, het logo of de boodschap van het evenement. Beachflags zijn niet alleen opvallend en gemakkelijk te herkennen, maar ook heel flexibel. Ze kunnen op verschillende plaatsen worden geplaatst, zoals op het strand, op straat, op festivals en evenementen. Het gebruik van beachflags heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere promotiemiddelen. De vlaggen zijn weersbestendig, dus ze kunnen ook bij slecht weer buiten blijven staan. Laat beachflags bedrukken met logo en nodig je potentiële gasten uit om jouw foodfestival of specifieke activiteit bij te wonen. 

Opvallend in formaat en kleuren

Beachflags zijn opvallend! Door hun grote formaat en heldere kleuren vallen ze meteen op. Dit trekt de aandacht van potentiële bezoekers en moedigt hen aan om meer te weten te komen over het evenement. Daarnaast zijn beachflags zeer flexibel en kunnen ze op verschillende plaatsen worden geplaatst. Zo kunnen ze bijvoorbeeld bij de ingang van een festival worden geplaatst om de aandacht van bezoekers te trekken. Of ze kunnen bij een strandtent worden geplaatst om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Dit maakt beachflags geschikt voor verschillende soorten evenementen en locaties.

Herbruikbaarheid

Een ander voordeel van beachflags is dat ze herbruikbaar zijn. De vlaggen kunnen na het evenement worden opgeborgen en worden gebruikt voor volgende evenementen. Dit maakt beachflags een duurzame en kosteneffectieve optie voor evenement promotie.

Naast beachflags zijn flyers ook een effectief promotiemiddel voor evenementen. Laat flyers drukken met informatie over het evenement, zoals de datum, locatie en tijd. Flyers kunnen op verschillende manieren worden verspreid, bijvoorbeeld door ze uit te delen op straat, op openbare plaatsen of ze in brievenbussen te doen. Dit maakt flyers geschikt voor evenementen op lokale schaal, zoals buurtfeesten en kleine festivals.

Voordelen van flyers

Een ander voordeel van flyers is dat ze persoonlijk overhandigd kunnen worden. Hierdoor krijgt de klant naast de informatie ook een gezicht bij het bedrijf. Dit zorgt voor een betere klantrelatie. Daarnaast kunnen flyers worden vastgehouden en gelezen. Dit maakt het gemakkelijker voor potentiële bezoekers om de informatie over het evenement te begrijpen en te onthouden. Bovendien kan het verspreiden van flyers bijdragen aan de naamsbekendheid van het evenement, omdat mensen de flyers kunnen delen.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: