Kennisplatform voor noord holland

Wajer Yachts tekent voor nieuwe locatie in het Oostelijk Havengebied

Geplaatst op 5 september 2019
Wajer Yachts tekent voor nieuwe locatie in het Oostelijk Havengebied

Wajer Yachts ondertekende onlangs de huurovereenkomst voor een nieuwe vestiging op een unieke nieuwbouwlocatie aan de Entrepothaven in complex ‘Kopgebouw Entrepot’. Wajer Yachts is een internationaal opererende luxe jachtenbouwer gevestigd in Heeg (Friesland). Het familiebedrijf met ruim 140 werknemers staat bekend om het feit dat ze toonaangevende open-dag boten bouwen in het allerhoogste segment en de daarbij behorende service leveren. De jachtenbouwer heeft vestigingen in Nederland, Zuid Frankrijk, Ibiza, Mallorca, Duitsland en Miami.

In Amsterdam opent Wajer Yachts een service hub om vandaar uit de Nederlandse markt beter te kunnen bedienen. Ook liggen er vanaf volgend jaar maar liefst zes Wajer’s in de jachthaven aan de Cruquiusweg.

De verhuurde locatie ligt in het Cruquiusgebied (Amsterdam Oost), het meest zuidelijke schiereiland van het Oostelijk Havengebied. Het Cruquiusgebied wordt momenteel getransformeerd tot een van de meest toonaangevende woon-werkgebieden van Amsterdam. Kopgebouw Entrepot bestaat uit een hotel, extended stay appartementen, een tweelaagse parkeergarage en een jachthaven met circa 200 ligplaatsen. Er is nog één commerciële ruimte beschikbaar van circa 233 m² VVO.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: