Kennisplatform voor noord holland

Warenhuis TK Maxx opent binnenkort grootste vestiging in Nederland

Geplaatst op 15 april 2022
Warenhuis TK Maxx opent binnenkort grootste vestiging in Nederland

Na een lange winter, staat men te popelen om weer naar buiten te gaan en de winkelstraten op te zoeken. De retailer die het straatbeeld in het centrum van Amsterdam binnenkort gaat veranderen, is warenhuis TK Maxx. Op het centraal gelegen Damrak bouwt de off-price retailer momenteel aan haar grootste vestiging in Nederland. Op donderdag 12 mei is het zo ver. Om 10:00 uur wordt de rode loper uitgerold voor de feestelijke opening van TK Maxx Damrak Amsterdam.

Met topmerken, designeritems en nieuwe labels die tot 60 procent goedkoper zijn dan de adviesprijs, draait alles bij TK Maxx om ‘schatzoeken’. De inkopers van het wereldwijd bekende merk reizen de wereld af, op zoek naar parels, om te zorgen voor een steeds veranderend aanbod van de leukste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. De vijf verdiepingen aan grote merken tegen kleine prijzen, maakt het nieuwste warenhuis dé schatkamer van de stad.

Vijftiende winkel van Nederland

Sinds de komst van TK Maxx naar Nederland zes jaar geleden, heeft de off-price retailer winkels geopend in alle windstreken van ons land en het warenhuisaanbod uitgebreid met een bijzonder concept. TK Maxx blijft uitbreiden en de winkel op het Damrak zal de 15de winkel in Nederland worden. Met een oppervlakte van maar liefst 4.400 vierkante meter wordt dit ook meteen de grootste. Amsterdam kent de winkel al in Osdorp en Amsterdamse Poort.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: