Kennisplatform voor noord holland

Work It Top 538

Geplaatst op 29 september 2021
Work It Top 538

Woensdag 22 september verraste Radio 538 – De Coen en Sander Show bouwplaats De PreFabriek in Zwanenburg met een privé-optreden van zanger Douwe Bob.

538-luisteraar Dylan, die werkzaam is op de bouwplaats, had deze ‘538 Energy Boost’ voor tijdens het werk voor zijn collega’s en hemzelf gewonnen, omdat Dylan zijn favoriete tracks had opgegeven voor de ‘Work It Top 538′, die vanaf maandag 27 september de hele week te horen is bij Radio 538.

Work It Top 538

Nu de zomervakantie alweer lang geleden lijkt is dit voor 538 hét moment om werkend Nederland eens extra in de spotlights te zetten. Of luisteraars thuiswerken, op kantoor of ergens op locatie: deze periode geeft 538 alle harde werkers in Nederland een extra boost.

De zender is samen met haar luisteraars op zoek naar de lekkerste hits om de werkdag optimaal mee door te komen en werkt letterlijk toe naar de ‘Work It Top 538’: een nieuwe hitlijst door luisteraars zelf samengesteld met de vijfhonderdachtendertig beste werktracks.

Deze lijst is van maandag 27 september tot en met vrijdag 1 oktober te horen bij Radio 538. Door te stemmen maken luisteraars en hun collega’s kans op een echte ‘538 Energy Boost’ tijdens het werk: een bezoek van 538 én een artiest voor een privé-optreden bij hen op de werkvloer, uiteraard ook voor de thuiswerkers. Favoriete werktracks doorgeven voor de lijst kan via 538.nl.

Klik hier voor meer informatie over de Work It Top 538.

Fotocredits: Radio 538 – De Coen en Sander Show

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: