Kennisplatform voor noord holland

Amsterdam Boat Cruises introduceert nieuwe havenrondvaart: ‘Beleef heden, verleden én toekomst van de haven’

Geplaatst op 20 juli 2021
Amsterdam Boat Cruises introduceert nieuwe havenrondvaart: ‘Beleef heden, verleden én toekomst van de haven’

Amsterdam Boat Cruises start met een nieuwe havenrondvaart die heden, verleden én toekomst van de havens van Amsterdam vertelt in een aantrekkelijke twee uur durende tour. Partners in deze unieke attractie voor Amsterdam zijn Port of Amsterdam, de havenautoriteit, en Amports, de netwerk- en promotieorganisatie voor het havenbedrijfsleven in het Noordzeekanaalgebied.

De rondvaart is bestemd voor het grote publiek, onderwijs, bedrijfsleven en overheden die kennis willen maken met wat de haven van Amsterdam te bieden heeft.

Aan- en afvaart vanaf de NDSM-werf

Amsterdam Boat Cruises heeft in samenwerking met Port of Amsterdam en Amports een informatieve havenrondvaart van circa twee uur ontwikkeld. Met het grote schip de ‘River Dream’ start de tour vanaf de NDSM-werf (tegenover de veerdienst van het GVB) en passeert diverse havenbekkens en havenbedrijven in het Noordzeekanaalgebied. Tijdens de rondvaart komen de gasten aan boord meer te weten over diverse thema’s en clusters uit de haven van Amsterdam. Daarnaast leert men het verhaal van de haven uit het verleden, heden én toekomst kennen. “Een interessante tour voor zakelijke relaties en/of klanten”, aldus de organisatie.

Rondvaart boeken
Amsterdam Boat Cruises biedt behalve de standaard tour van twee uur ook maatwerk rondvaarten aan bedrijven. “Wilt u uw relaties laten zien waarom de haven van Amsterdam belangrijk is op gebied van cacao, mengen van brandstoffen, offshore logistics, energietransitie of scheepsbouw: de rederij ontwikkelt in overleg met u een rondvaart die past bij het gezelschap dat u uitnodigt. Inclusief cateringfaciliteiten aan boord of een touringcar terug naar de opstaplocatie.”

Sponsormogelijkheden
Amsterdam Boat Cruises biedt bedrijven en organisaties diverse sponsormogelijkheden. Aan boord en in de externe communicatiemiddelen van de havenrondvaart zijn diverse vormen van zakelijke exposure. “Het is ook mogelijk om de naam van uw bedrijf aan maatwerktours te verbinden, bij voorbeeld aan de chocoladetour die rederij gaat aanbieden. Neem hiervoor direct contact op met Juul Vredenbregt van Amsterdam Boat Cruises op 020 – 820 1111.”

Luxe grachtenrondvaarten met de Stan Huygens

Naast het schip de ‘River Dream’ waarmee Amsterdam Boat Cruises rondvaarten in de haven uitvoert, exploiteert de rederij ook het luxe rondvaartschip de ‘Stan Huygens’.

“Een markante en ongeëvenaarde verschijning op het water. Dat is de Stan Huygens! Dat zag ook biermagnaat Freddy Heineken, die jarenlang met dit schip door de Amsterdamse grachten voer. Stap aan boord en waan u in een wereld van luxe. De Stan Huygens is het VIP schip van de vloot en een ware limousine op het water.”

De Stan Huygens biedt plaats aan selecte groepen tot en met 35 personen. “Het interieur is tijdloos en ademt luxe uit. De salon bestaat uit 5 vaste, met leder, bekleden ronde banken. De grote glaspartijen en het glazen dak zorgen voor veel daglicht en een prachtig uitzicht. Met mooi weer kunnen de ramen worden neergelaten. Er zijn twee compleet uitgeruste bars. De Stan Huygens is in het bijzonder ook geschikt voor de zakelijke markt. Of het nu gaat om een afdelingsuitje, vergaderen, jubileumviering of u wilt indruk maken op uw (inter)nationale gasten. Met de Stan Huygens gaat u voor stijl en exclusiviteit.”

Amsterdam Boat Cruises legt de loopplank uit

Wie meer informatie wil over zakelijke rondvaarten en/of evenementen voor klanten of relaties, kan direct contact opnemen met de afdeling sales van Amsterdam Boat Cruises. Bel Nico Schilder op 020 – 8201111 of mail naar sales@amsterdamboatcruises.nl

Foto: Ebbes Fotografie

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: