Kennisplatform voor noord holland

Barracuda breidt Managed Workplace uit met geavanceerd softwarebeheer en backup monitoring

Geplaatst op 23 september 2019
Barracuda breidt Managed Workplace uit

Barracuda heeft een nieuwe versie gelanceerd van zijn op security gerichte remote monitoring en management (RMM) platform Managed Workplace. Met deze nieuwe versie krijgen MSP’s en solution providers onder andere toegang tot geavanceerd softwarebeheer. Hiermee kunnen ze hun klanten betere patch- en software update management aanbieden voor duizenden verschillende softwareversies van ruim 100 softwareleveranciers. Zo kunnen deze service providers ervoor zorgen dat bij hun klanten altijd de laatste patches en software updates zijn geïnstalleerd. Dit betekent dat deze klanten beter beschermd zijn.

Met Managed Workplace kunnen MSP’s nu:

  • Snel en makkelijk identificeren welke software in het netwerk van hun klanten verouderd is (en daarmee mogelijk kwetsbaar is voor aanvallen);
  • Software updates en patches downloaden en testen, zodra deze beschikbaar zijn;
  • Het installeren van updates en patches plannen op de meest geschikte tijden;
  • Rapportages ontvangen over het slagen of falen van software updates en patches, om te bevestigen dat de software up-to-date is, of om verdere acties te ondernemen.

De nieuwe versie van Workplace Management biedt ook monitoring van backups met Barracuda Intronis Backup, aan de hand van beleidsregels. De combinatie van geavanceerd softwarebeheer en backup-monitoring betekent dat MSP’s klanten beter van dienst kunnen zijn met bescherming op meerdere niveaus en zo hun toegevoegde waarde vergroten.

“De overname van Managed Workplace, eerder dit jaar, heeft ons aanbod voor de MSP-markt versterkt”, zegt Alain Luxembourg, regional director Benelux voor Barracuda. “De verbeteringen die we hebben doorgevoerd in Managed Workplace versie 12 onderstrepen ons commitment om het portfolio van onze MSP-partners op het gebied van beveiliging en databescherming te blijven versterken.”

Meer informatie over Barracuda Managed Workplace RMM is te vinden op: https://barracudamsp.com/product-details/managed-workplace-rmm/. Op donderdag 26 september om 16:00 uur organiseert Barracuda MSP een webinar om service providers kennis te laten maken met Managed Workplace 12 en met Advanced Software Management in het bijzonder. Geïnteresseerden kunnen zich registreren via deze link: http://bit.ly/2lVqcR4.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: