Kennisplatform voor noord holland

Lancering nieuwe CRM-software door serial entrepreneur Kevin Schuyffel

Geplaatst op 1 april 2022
Lancering nieuwe CRM-software door serial entrepreneur Kevin Schuyffel

That’s CRM! is sinds deze maand de nieuwe speler op de CRM-markt. Deze software van Nederlandse bodem is ontwikkeld door ondernemer Kevin Schuyffel, nadat hij zelf de mogelijkheden en onmogelijkheden van andere CRM-systemen ontdekte.

Schuyffel is niet nieuw in het lanceren van tech-oplossingen voor ondernemers. Eerder bouwde hij That’s Mail! uit naar circa 250 klanten en 8 franchisenemers door heel Nederland.

Veel ondernemers werken met een CRM-systeem om structuur in hun werkzaamheden aan te brengen. Toch blijkt zo’n systeem vaak meer tot frustratie te leiden dan dat het de ondernemer ondersteunt. Te complex, te duur, te veel onnodige functionaliteiten of geen adequate support zijn veel gehoorde argumenten. Schuyffel ervoer dit zelf toen hij startte met ondernemen. “Daarom besloot ik zelf een CRM-systeem te bouwen. Volledig vanuit een visie van een ondernemer en niet vanuit die van een programmeur. Om andere (startende) ondernemers, freelancers en mkb’ers effectiever en met meer werkplezier te laten ondernemen.”

Eigen processen inrichten
Volgens Schuyffel kan een ondernemer met That’s CRM! eenvoudig de eigen processen inrichten. En alle taken, deals, adresboeken, notities en marketingactiviteiten vanuit één plek managen. Met een extra aanvulling die andere CRM-systemen niet kennen: het geïntegreerde nieuwsbrievensysteem met een mogelijkheid voor mailautomation. Dit alles wordt ondersteund door een Nederlands supportteam dat ook per telefoon bereikbaar is. Het betaalbare systeem voldoet aan alle regels van de Europese Privacy wetgeving (AVG). De software-oplossing is bedoeld voor (startende) ondernemers, freelancers en mkb’ers.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: