Kennisplatform voor noord holland

Business meets Wieler 3 daagse Alkmaar

Geplaatst op 5 september 2019
Business meets Wieler 3 daagse Alkmaar

Na de zeer geslaagde Europese kampioenschappen wielrennen op de weg kijkt Alkmaar Sport alweer uit naar het volgende wielerspektakel: De Wieler 3 daagse Alkmaar op 31 oktober 1 & 2 november! Op Business Friday, 1 november a.s. komt het bedrijfsleven en de topsport samen in het Sportpaleis tijdens dit evenement; het gezelligste topsport evenement van Alkmaar!

Er is geen andere sport naast wielrennen waarbij je zo dicht op de actie zit. Langs-zoevende wielrenners op een meter afstand, je kunt als toeschouwer de rijwind voelen. Grote namen uit het (weg)wielrennen lopen tussen de onderdelen langs de tafels om een handje te schudden of om handtekeningen uit te delen.

“De Wieler 3 daagse is de ideale setting voor de vrijdagmiddagborrel van uw bedrijf. Ook voor netwerkmogelijkheden en relatiemanagement is het evenement zeer geschikt” aldus Suzanne Krul,  organisator van de W3dA. Op het middenterrein wordt u voorzien van een hoogwaardig en duurzaam geproduceerde diner bestaande uit lokale producten verzorgd door het team van de Henry’s groep. De bediening voorziet u van de gewenste drankjes en aan luxe geen gebrek. Als VIP tijdens de Wieler 3 daagse wordt u op uw wenken bediend en tot in de puntjes verzorgd; dit alles terwijl u kunt genieten van spanning, sensatie en spectaculaire wedstrijden.

Interesse in een sportieve vrijdagmiddagborrel tijdens de #W3DA? Kijk voor meer informatie op www.w3da.nl of neem contact op met Suzanne Krul via S.Krul@alkmaarsport.nl.

Fotobijschrift: Strak in pakken kleedt het team van Wieler 3 daagse Alkmaar.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: