Kennisplatform voor noord holland

BUX verhoogt rentevergoeding op niet-geïnvesteerd geld van 2,30% naar 2,50%

Geplaatst op 8 augustus 2023
BUX verhoogt rentevergoeding op niet-geïnvesteerd geld van 2,30% naar 2,50%

BUX, Europa’s snelst groeiende neobroker, kondigt een verhoging van de rentevergoeding op niet-geïnvesteerd contant geld van 2,30% naar 2,50% per jaar aan. De verhoging volgt direct op de renteverhoging die de ECB op 27 juli aankondigde en geldt sinds 1 augustus 2023 voor alle BUX-klanten.

Met de verhoogde rentecompensatie zet BUX zich onverminderd in om waarde te leveren en het rendement voor zijn klanten te maximaliseren. Doordat BUX nu de hoogste rentevergoeding van alle Nederlandse financiële dienstverleners aanbiedt, halen klanten het maximale uit hun niet-geïnvesteerde geld en zorgen zij ervoor dat hun geld harder voor hen werkt.

Yorick Naeff, CEO van BUX, is enthousiast over deze verdere verhoging van de rentevergoeding: “Bij BUX ondersteunen we onze gebruikers en creëren we mogelijkheden voor hun financiële groei. We begrijpen dat elke cent telt. Daarom ben ik blij dat we met deze verhoging van de rentevergoeding onze toewijding versterken om onze klanten te helpen hun financiële doelen effectiever te bereiken.”

De stap van BUX om de rentevergoeding op niet-geïnvesteerde contanten te verhogen, komt overeen met de recente beslissing van de ECB om de rente te verhogen en is een voorbeeld van de proactieve aanpak van BUX om in te spelen op veranderingen in het financiële landschap. Hiermee onderscheidt de Amsterdamse neobroker zich als een financiële instelling die prioriteit geeft aan het financiële welzijn van haar klanten en zich tegelijkertijd aanpast aan veranderende marktomstandigheden.

Voor bescherming van geldrekeningen werkt BUX samen met een zeer ervaren partner. ABN AMRO Clearing Bank N.V. houdt je geld aan op een handelsrekening en je geld is beschermd tot €100.000,- onder de voorwaarden van het Depositogarantiestelsel (DGS).

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: