Kennisplatform voor noord holland

ConoScenza wordt onderdeel van NEXXT

Geplaatst op 27 april 2021
ConoScenza wordt onderdeel van NEXXT

IT-dienstverleners NEXXT en ConoScenza hebben de krachten gebundeld. Dankzij deze uitbreiding kan NEXXT bouwen op de kennis en ervaring van ruim 200 IT-professionals verspreid over locaties in heel Nederland.

Kees Koomen, directeur van NEXXT, ziet het betrekken van ConoScenza als een logische stap richting de toekomst: “We hebben een duidelijke ambitie met NEXXT: ervoor zorgen dat organisaties in Nederland niet langer hoeven te kiezen tussen een grote IT-partij met veel expertise óf een regionale, persoonlijke organisatie die dezelfde taal spreekt. Wij zijn gedreven om onze klanten het beste van beide werelden te geven. Om dit te bereiken is het belangrijk dat wij nog meer landelijke dekking creëren, zodat we letterlijk én figuurlijk dicht bij onze relaties blijven. Daarnaast is het – vooral in onze markt – cruciaal om te werken met de beste IT-professionals. Met de toevoeging van de locaties in Amersfoort en Eindhoven én het team van professionals zetten we hierin een belangrijke stap.”

Gedeeld DNA

Mede-directeur Ruud Hofland vult aan: “We vinden het daarnaast belangrijk dat mensen zich goed voelen en plezier hebben in het werk. Persoonlijke groei, aandacht en uitdaging spelen hierin een belangrijke rol. Het is mooi om te zien dat ConoScenza deze visie met ons deelt en dat onze culturen dus moeiteloos samengaan. We bieden collega’s weer extra mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen en daar zijn we ontzettend trots op.”

Niels van Dijk en Marcel Funke, directie ConoScenza: “Gelet op de vele bewegingen in de IT-markt hebben wij ervoor gekozen om aansluiting te zoeken bij een partner waarmee we voldoende volume en slagkracht creëren om onze relaties zo goed mogelijk te kunnen blijven ondersteunen op het gebied van IT. We zijn trots dat we vanaf heden onderdeel zijn van NEXXT.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: