Kennisplatform voor noord holland

Naamswijziging: ICT-Partners en Camarate ICT gaan verder als NEXXT

Geplaatst op 19 maart 2021
Naamswijziging: ICT-Partners en Camarate ICT gaan verder als NEXXT

Per 19 maart 2021 gaan ICT-Partners en Camarate ICT, die sinds januari 2020 samenwerken, verder onder de naam NEXXT. De naamswijziging is de kroon op de samenwerking tussen de beide spelers in de ICT-branche. “Zo laten we ook aan de buitenwereld zien dat we één bedrijf zijn. Daar zijn we buitengewoon trots op”, vertellen de directieleden Kees Koomen en Ruud Hofland.

“De naam NEXXT past beter bij ons. Het geeft direct aan waar wij mee bezig willen zijn: met ontwikkelen, verbeteren en innoveren om het vervolgens goed te kunnen beheren. Organisaties verder brengen en deze stapsgewijs naar een next-level brengen”, vertelt Koomen. “En ja, de nieuwe naam geeft ruimte voor woordspelingen”, voegt hij er lachend aan toe.

Afgezien van onze nieuwe naam verandert er niks aan de dienstverlening, benadrukt Koomen. “NEXXT blijft dicht bij relaties staan. En we blijven vertrouwen, betrokkenheid en prettige communicatie de belangrijkste bouwstenen voor samenwerken vinden. Nu doen we dit alleen onder een nieuwe naam en huisstijl.”

Duidelijke groei

NEXXT is ontstaan door de constatering dat bedrijven steeds meer behoefte hebben aan één ICT-kennispartner dicht bij hen in de buurt. De directie van ICT-Partners en Camarate ICT zag de afgelopen jaren een duidelijke groei in de vraag naar lokale ondersteuning voor verschillende ICT-vraagstukken, en besloot de krachten te bundelen. Onder NEXXT hebben zij ruim 150 collega’s in dienst, vier locaties door heel het land en een omzet van 25 miljoen euro.

Regionale aanpak

“NEXXT is landelijk vertegenwoordigd, maar sterk regionaal georiënteerd. Dankzij onze vestigingen in Groningen, Apeldoorn, Wognum en Hoofddorp zijn we altijd dicht bij onze klanten. Zo spreken we de taal van onze lokale klanten en zijn onze ICT-specialisten altijd binnen één uur bij onze klanten. Altijd dichtbij, flexibel en korte lijnen met onze klanten. En dat met een hoog kennisniveau in de hele NEXXT-organisatie”, vertelt Hofland. “Je begrijpt de cultuur van je relatie beter in je eigen regio. En het is voordelig voor onze collega’s, die een kortere reistijd hebben. Dat komt de dienstverlening alleen maar ten goede,” voegt Koomen toe.

Samenwerkingen

Samenwerkingspartners van NEXXT zijn onder andere Microsoft, Citrix, VMWare, Commvault en Nutanix. Naast NEXXT Adaptive Architecture, Modern Workplace, Modern EUC, Datacenter, biedt NEXXT ook Security- en Managed Services-oplossingen en is zij dé implementatiepartij van Microsoft 365.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: