Kennisplatform voor noord holland

De eerste editie van Kijk op Noord-Holland staat nu online!

Geplaatst op 14 maart 2019
Kijk op Noord-Holland editie 1 2019

De eerste editie van zakelijk magazine Kijk op Noord-Holland staat nu online. In deze eerste editie ontdekken we dat de nieuwe Commissaris van de Koning in Noord-Holland, Arthur van Dijk, een ondernemende bestuurder is die energie krijgt van uitdagingen. Ook gaan we in gesprek met ondernemers over bancaire en non-bancaire financieringsmogelijkheden voor het mkb. Ons ‘covermodel’ Stefanie Vermeulen vertelt bovendien alles over de flexinuïteit die Havenwerk succesvol heeft gemaakt.

Daarnaast maken we in verschillende reportages kennis met de meest uiteenlopende ondernemers. In columns toegespitst op de zakelijke actualiteit, passeren diverse specialisten de revue. Inmiddels zijn we druk bezig met de tweede editie: ook daarin mag u van ons weer een genuanceerde ‘kijk op’ relevante zakelijke, economische en culturele trends en ontwikkelingen verwachten.

Naast het viermaal per jaar uitbrengen van een zakelijk magazine vol inspirerende interviews, boeiende achtergrondverhalen, informatieve columns en zakelijk nieuws uit de hele provincie, zijn we ook voortdurend online actief. Daarmee is Kijk op Noord-Holland hét zakelijk platform voor ondernemers in Noord-Holland.

Lees ‘m hier!

Volg ons ook op social media:

Facebook: www.facebook.com/Kijkopnoordholland/
Twitter: @KijkopNH
LinkedIn: www.linkedin.com/groups/8733667/

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: