Kennisplatform voor noord holland

Oproep: freelance journalisten voor groeiend B2B-platform

Geplaatst op 6 december 2021
Oproep: freelance journalisten voor groeiend B2B-platform

In verband met verdere groei en uitbreiding van ons crossmediale B2B-platform Kijk op Noord-Holland zijn wij op zoek naar ervaren freelance journalisten.

Het platform Kijk op Noord-Holland bestaat uit de magazines Kijk op Noord-Holland Noord, Kijk op Noord-Holland Zuid en Kijk op Groot Amsterdam. Deze magazines worden elk viermaal per jaar uitgebracht. Daarnaast brengen wij dagelijks zakelijk nieuws op www.kijkopnoord-holland.nl en de bijbehorende social media.

Hoge kwaliteit
Uitgever Willem Brouwer: “Al vanaf de start in 2019 merken wij dat ondernemingen van klein tot groot, overheden en andere (kennis)organisaties behoefte hebben aan onze aanwezigheid in Noord-Holland: zij laten zich graag interviewen voor reportages van hoge kwaliteit in onze bladen. Om de verwachte verdere groei te kunnen invullen, willen wij onze pool van freelance journalisten vergroten.”

Neem contact op
Ben jij een ervaren (bedrijfs)journalist en heb je een brede algemene kennis? Neem contact met ons op! Stuur uitgever Willem Brouwer een mail (willembrouwer@of.nl) waarin je iets vertelt over je achtergrond en voeg er enkele recente door jou geschreven artikelen aan toe. Wellicht maak jij vanaf volgend jaar deel uit van onze pool freelance journalisten.


Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: