Kennisplatform voor noord holland

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Geplaatst op 13 september 2023

Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor bedrijf levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.

“De cultuur is naast verbreding en verdieping van onze dienstverlening een belangrijk onderdeel binnen onze buy and build strategie. Een kwalitatieve werkwijze en het type mens moeten aansluiten bij onze organisatie”, geeft directeur Horst in ’t Veld aan. “De aansluiting van Horlings past hierin door hun nuchtere en no-nonsens cultuur. Met Horlings versterken we onze audit- en accountancy discipline en fiscale dienstverlening”. Ook breidt de Jong & Laan haar internationale dienstverlening uit door de toevoeging van een mooie groep internationale fiscalisten.

Samen bereiken we meer
Nico Kuipers, voorzitter van het bestuur van Horlings en mede partner, vertelt dat de focus op kwaliteit, het vooruitstrevende karakter en de cultuur de doorslag gaven om in te stemmen met deze aansluiting. “Waar wij meerwaarde kunnen bieden met onze dienstverlening, voegen zij weer waarde voor onze klanten toe door een uitgebreide adviseringstak. Samen versterken we elkaar, waardoor we onze klanten nog beter kunnen bedienen richting een succesvolle en duurzame toekomst. Bovendien ontstaat er voor ons ook een grote nationale zichtbaarheid, die essentieel is in de strijd om goede medewerkers te behouden én te werven, aldus Nico Kuipers.”

Verder onder de Jong & Laan
“Horlings zal het komende half jaar volledig opgaan in de Jong & Laan. We nemen de tijd om de dienstverlening en processen met elkaar te integreren en om de merkuitstraling aan te passen naar het kenmerkende oranje van onze organisatie. We verwelkomen Charles Rabe, Kees Visser, Cindy Rabe en Marc Derks als partners. Nico Kuipers blijft werkzaam als accountant en zal ook betrokken zijn bij het integratieproces, zegt Marco Lokhorst, algemeen directeur bij de Jong & Laan.

Over de Jong & Laan
De Jong & Laan is een vooruitstrevende accountants- en adviesorganisatie. Met de aansluiting van Marshoek, 5BAR Assurance en nu ook Horlings uitgegroeid tot een landelijke organisatie met 975 mensen en 25 vestigingen. De organisatie voorziet haar 10.000 plus klanten – veelal mkb-ondernemers in een grote diversiteit van sectoren – naast accountancy en (internationaal) belastingadvies, van hoogwaardig specialistisch advies zoals corporate finance, subsidieadvies, strategisch advies, personeelsadvies, IT-advies en familieadvies.

Over Horlings
Horlings is een ambitieuze organisatie die bijna 50 jaar zelfstandig heeft geopereerd in Amsterdam en omgeving. Vroeger nog bekend als Horlings, Brouwer en Horlings, maar de laatste jaren actief onder de naam Horlings Nexia. Met circa 100 medewerkers is Horlings hét accountantskantoor voor het (internationale) mkb en non-profit organisaties in Amsterdam en omgeving. Horlings was lid van Nexia International, maar verlaat nu dit internationale top 10 netwerk als onderdeel van de Jong & Laan. Horlings voorziet haar klanten van audit, accountancy en fiscale dienstverlening.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: