Kennisplatform voor noord holland

De Regelmeisjes staan hun vrouwtje

Geplaatst op 19 juni 2023
De Regelmeisjes staan hun vrouwtje

‘Ondanks dat De Regelmeisjes misschien heel lieflijk klinkt, hebben we een kneiterharde niet lullen, maar poetsen mentaliteit,’ vertelt Kirsten van de Schaik, oprichtster van De Regelmeisjes. Volgens haar kan Amsterdam best een beetje van deze Rotterdamse instelling gebruiken. De Regelmeisjes nemen stapels werk uit handen en staan hun mannetje – of vrouwtje – in organisatie, evenementen, activatie en communicatie!

‘Wellicht weet je het nog niet, maar iedereen kan een Regelmeisje gebruiken.’ Vertelt Kirsten vol trots. ‘Elk bedrijf heeft wel een regelaar nodig. Of het nu voor het wegwerken van de administratie of voor het regelen van een tof teambuildingsuitje is’ De Regelmeisjes zien zichzelf als het verlengstuk van de organisatie en ontzorgen in het Regelwerk. Wij houden niet van lang kletsen, maar doen liever. Van het bedenken van een out of the box plan tot het uitvoeren en zorgen dat alles op rolletjes verloopt.

Dat iedereen een Regelmeisje kan gebruiken, blijkt wel uit de velen klussen die De Regelmeisjes ontvangen. Gemeenten, multinationals, start-ups en stichtingen; de opdrachten komen soms uit de meest onverwachte hoeken. Maar juist dat maakt De Regelmeisjes zo uniek! Zo zijn ze nu ook vastberaden om onze hoofdstad te veroveren met hun regelwerk.

Met een divers team aan 7 vaste regelaars en een poule aan 20 flexibele regeltoppers hebben ze voor elke klus hét perfecte Regelmeisje! Of de perfecte Regeljongen, want die zijn uiteraard ook van harte welkom. ‘En kan niet, bestaat niet,’ aldus Kirsten. ‘Ons motto is: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. Oftewel: Wat we nog nooit hebben gedaan, kunnen we altijd nog leren’. De Regelmeisjes zijn gedreven, handig en hebben lef, waardoor ze het zo onder de knie hebben.

Bij De Regelmeisjes is the sky the limit. Een privétrein regelen voor een vriendenfeestje? Een Hollywood feest met Marilyn Monroe op de gastenlijst? En dineren op grote hoogte, of sterker nog: in de lucht? ‘Bring it on!’ lacht Kirsten. ‘De Regelmeisjes kunnen pingelen als de beste. Niets is voor ons te gek, zolang het legaal is, er budget voor is en er minimaal 25 uur Regelwerk wordt afgenomen.’.

Ook de lancering van een nieuw product pakken de meiden graag met beide handen aan. ‘We maken herrie met plezier, maar altijd in overleg.’ vertelt Kirsten. Echter staan de meiden ook paraat voor minder ‘gekke’ klussen. Zo bieden ze ook inhouse ondersteuning. ‘We merken dat er behoefte is aan extra handjes, bijvoorbeeld wanneer een collega met zwangerschapsverlof is of met pensioen gaat. Ook dan bieden we de helpende hand en komt het juiste Regelmeisje jouw kant op!’.

Ondanks dat De Regelmeisjes al vaak in het buitenland te vinden waren, verleggen ze dit jaar met de opening van een kantoor in Amsterdam letterlijk hun grenzen. Ze maken hun slogan ‘De Regelmeisjes take over Amsterdam’ dan ook meer dan waar wanneer ze met hun Beachflag op het plein voor het Rijksmuseum staan te flyeren. ‘Onze moppies helpen je uit de sores.’ Lacht Kirsten. ‘Wanneer je dus een kicken Regelklus hebt, hoef je ons alleen te bellen!’.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: